Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Στοίχημα» το 1ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ καθιστών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




Στην τελική ευθεία προετοιμασίας βρίσκεται το 1ου Διεθνές Τουρνουά μπιτς βόλεϊ Καθιστών, που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.


Συνέντευξη τύπου για το 1ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ καθιστών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/9) στο ΟΑΚΑ Indoor Beachvolleyball, όπου παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΑΣ ΑμεΑ Τριπτόλεμος, Ευάγγελος Κακοσαίος, ο προπονητής πετοσφαίρισης καθιστών, Μιχάλης Πυθαρούλης, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σουκιούρογλου Ιωάννης, ο διεθνής διαιτητής, Γιάννης Τσιμπινός και η ιδιοκτήτρια του κέντρου Indoor Beachvolleyball, Χριστίνα Νικολοπούλου.


Ο Ευάγγελος Κοκοσαίος δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Παράκτιας Πετοσφαίρισης Καθιστών που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης. Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 8 ομάδες από 3 χώρες, τη Ρωσία, τη Φινλανδία και την Ελλάδα. Οι αθλητές από το εξωτερικό έχουν ήδη καταφθάσει στον Άγιο Νικόλαο και απολαμβάνουν την ευχάριστη φιλοξενία που παρέχεται από τους διοργανωτές.


Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να οργανώσουμε αυτούς τους αγώνες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου για την αρωγή τους στην προσπάθειά μας αυτή.
Η επιτυχία αυτών των αγώνων είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς γιατί 1η φορά διεξάγονται στην Ελλάδα και η επιτυχία τους θα αποτελέσει κίνητρο για τη διοργάνωση παγκοσμίου τουρνουά την επόμενη χρονιά.
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο καλύτερος».




Πηγή: http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.