Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνουν... πισίνες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ψάχνουν πισίνες οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση της ΓΓΑ και της διοίκησης του Ναυταθλητικού Κέντρου να ζητήσουν ενοίκιο από τις ομάδες, για να προπονούνται και να κάνουν... αγώνες στις κρατικές εγκαταστάσεις.

Το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται απ' την 1η Σεπτεμβρίου και οι παράγοντες των κολυμβητικών συλλόγων αναζητούν «στέγη» για τη νέα χρονιά στα δημοτικά κολυμβητήρια.

Ήδη ο ΠΑΟΚ και αρκετοί σύλλογοι ελπίζουν πως θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το κολυμβητήριο στην αλάνα της Τούμπας, για το οποίο όμως υπάρχει δεδομένη απόφαση από επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης να χρησιμοποιείται μόνο από πολίτες και συλλόγους ΑμεΑ. «Αν υπάρξει νέο αίτημα από τον ΠΑΟΚ, θα το εξετάσει η αρμόδια επιτροπή», δήλωσε χθες στην «Ε» η αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου, για το θέμα. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζουν πως θα γίνει πράξη η υπόσχεση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για παραχώρηση κάποιων ωρών χρήσης του κολυμβητήριου, που είναι σχεδόν απέναντι από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.