Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο δήμος Αρτέμιδος διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στα δημοτικά ιατρεία(Λεωφόρος Αρτέμιδος 161).

Ο αντιδήμαρχος, Αθανάσιος Μαργέτης, τονίζει: «Η προσφορά αίματος είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι εθελοντές αιμοδότες μας με τη συστηματική προσφορά τους τόσα χρόνια, αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά που διαθέτουν. Προσφέρουν δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη, απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και την αγωνία για επιβίωση. Όποιοι κι αν είναι οι φόβοι, οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες σου σε προσκαλούμε να τους συζητήσουμε μαζί σου. Όλοι μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε αίμα για όλους! Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να συμβάλλουν στο έργο μας και να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους!».

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

-Μέλη της δημοτικής τράπεζας αίματος μπορούν να γίνουν όλοι οι κάτοικοι του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος από 19 ως 60 ετών.

-Κάθε μέλος της δημοτικής τράπεζας εφοδιάζεται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη.

-Η παραπάνω κάρτα εξασφαλίζει αίμα σε περίπτωση ανάγκης και στα μέλη της οικογένειας κι εφόσον υπάρχουν αποθέματα, και στους συγγενείς.

-Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι άφοβα κάθε έξι μήνες.

-Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22940-88088


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.