Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τέννις σε αμαξίδιο: Πρωτιά για τον Λαζαρίδη των Τιτάνων Αχαϊας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Mε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μονό, επέστρεψε από την Τσεχία ο Γιώργος Λαζαρίδης των Τιτάνων Αχαϊας. Συμμετείχε στο τουρνουά Eurovia Cup, που διεξήχθη στην πόλη Brno, σε 32άρι ταμπλό. Στον πρώτο γύρο πέρασε μπάι, ενώ στη συνέχεια κέρδισε, τον Τσέχο Utical, τον Κροάτη Cavar, στον ημιτελικό τον Αυστραλό Margery  μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε 2 ώρες και ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-1, γύρισε το μάτς και επικράτησε 2-1.  Στον τελικό κέρδισε τον Κροάτη Drazen Mikcic. 

Στο διπλό, με παρτενέρ τον Σταμάτη Μίνο έχασαν στο δεύτερο γύρο, από το ζευγάρι Dobaczwski (Πολωνία) - Kubat (Τσεχία),  στο τάι μπρέικ.
Στο ίδιο τουρνουά ο Σταμάτης Μίνος, έκανε την πρώτη νίκη του σε κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τον Ούγγρο Μezes, ενώ στην συνέχεια έχασε από τον Κροάτη Μikcic.

Επόμενος  αγωνιστικός σταθμός  για τον Γιώργο Λαζαρίδη, είναι το τουρνουά Izmir open, στη Τουρκία, 16 με 18 Σεπτεμβρίου.
Οι προπονήσεις, θα συνεχιστούν με την επίβλεψη του προπονητή του Ανδρέα Νίκα, στο ειδικά διαμορφωμένο για ΑμεΑ, γήπεδο τένις του Δήμου Καλαμάτας, στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.