Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Όλα τα μυστικά για ωραιότερα χαρακτηριστικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με τους έντονους ρυθμούς και την ανάγκη να διατηρείται κανείς νέος είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω κοινωνικής και προσωπικής ζωής, έχει οδηγήσει την αισθητική δερματολογία σε μεθόδους αντιγήρανσης οι οποίες είναι εύκολο να εφαρμοστούν χωρίς χρόνο αποχής από την καθημερινότητα, χωρίς πρόκληση πόνου και με προσιτή τιμή στον μέσο άνθρωπο. Ετσι, τώρα την άνοιξη, μπορούμε να κάνουμε το δέρμα μας πιο λαμπερό και τα χαρακτηριστικά μας πιο όμορφα με μια επίσκεψη στο ιατρείο.

Λαμπερό και υγιές δέρμα

Μικροδερματοαπόξεση: Με τη μέθοδο αυτή θερμαινόμενοι κρύσταλλοι κυρίως αλουμινίου εκτοξεύονται με ταχύτητα στο δέρμα διασπώντας τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα αναρροφούνται μαζί με τους κρυστάλλους.

Λόγω του ότι είναι θερμαινόμενοι οι κρύσταλλοι, διεγείρονται οι ινοβλάστες και παράγουν κολλαγόνο. Αποτελέσματα παρόμοια με τα πίλινγκ με μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Ενδείξεις της μεθόδου είναι οι μεγάλοι πόροι, η ακμή, η φωτογήρανση, το θαμπό δέρμα. Η μέθοδος γίνεται μέχρι και τον Ιούνιο, προκαλεί ερεθισμό, ενώ την επόμενη μέρα το δέρμα έχει ηρεμήσει. Η δερματοαπόξεση έχει πολύ καλά αποτελέσματα αν γίνει επεμβατικά και στις ραγάδες, ιδίως αν αυτές είναι πρόσφατες.

Πίλινγκ: Είναι μέθοδος απολέπισης του δέρματος κατά την οποία χημικοί παράγοντες απλώνονται στην επιδερμίδα και προκαλώντας ελεγχόμενο έγκαυμα απομακρύνουν τις επιφανειακές βλάβες ενώ παράλληλα το δέρμα αναγεννιέται. Ακμή και ουλές ακμής, φωτογήρανση και ορμονολογική γήρανση, μέλασμα, λιπαρό με μεγάλους πόρους δέρμα είναι οι αισθητικές ενδείξεις της μεθόδου. Ανάλογα με το είδος του υγρού και το βάθος που φθάνει μπορούμε να τα κάνουμε από Οκτώβριο μέχρι και Απρίλιο, ενώ τα επιφανειακά μέχρι και Μάιο. Τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένα ανάλογα με το πρόβλημα· έτσι σε ακμή με μαύρα στίγματα χρησιμοποιούμε σαλικυλικό οξύ, ενώ στις πανάδες πίλινγκ με κοτζικό οξύ, υδροκινόνη ή τρετινοΐνη ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Μεσοθεραπεία: Μέθοδος που χρησιμοποιείται από διάφορες ειδικότητες με τη βοήθεια της οποίας η θεραπευτική ουσία ενίεται στο μεσόδερμα παρακάμπτοντας τον δερμοεπιδερμιδικό φραγμό. Στην αντιγήρανση έχει χαρακτηριστεί ότι μπορεί να είναι το αυριανό Botox. Βιταμίνες, υαλουρονικό, Q10, αυξητικοί και συσφιγκτικοί παράγοντες και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες προσφέρουν την πολυπόθητη λάμψη. Η νέα τεχνική με το ROLLER δεν προκαλεί μελανιές ενώ μπορούμε να βάλουμε περισσότερα υλικά σε κάθε συνεδρία. Ο κύλινδρος αυτός έχει στην επιφάνειά του μικροσκοπικές βελονίτσες, οι οποίες προκαλούν πολλά τσιμπήματα στο δέρμα, με αποτέλεσμα αυτό να αναγεννιέται αφού καλούνται οι ινοβλάστες να παραγάγουν καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη για να γεμίσουν τις τρυπούλες. Τα νέα ROLLER έχουν στην κεφαλή τους υπέρυθρη ακτινοβολία η οποία βοηθά ακόμη περισσότερο τη σύσφιγξη.

Τονίστε τα χαρακτηριστικά σας

Κάντε τα χείλη σας πιο ζουμερά με μικροσκοπικές ενέσεις που δίνουν ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Το υλικό είναι το ειδικό για τα χείλη υαλουρονικό οξύ το οποίο διορθώνει το περίγραμμα σβήνοντας τελείως τις ρυτίδες ενώ δύο μικρές ενέσεις που γίνονται στο εσωτερικό των χειλιών έχουν σαν αποτέλεσμα πιο ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη ή ακόμη αύξηση και του μεγέθους αυτών. Διάρκεια 6-9 μήνες.

Δημιουργία μήλων: Διάφορα παχύρρευστα σκευάσματα όπως το ειδικό για την περιοχή υαλουρονικό οξύ, το aquamint και ο υδροξυαπατίτης φτιάχνουν τα μήλα που ποτέ δεν είχατε, εξαφανίζοντας παράλληλα και τη χαλάρωση του προσώπου.

Διάρκεια έως και μόνιμη.

Σήκωμα των φρυδιών-μύτης: Με την πάροδο της ηλικίας η χαλάρωση του άνω βλεφάρου γίνεται εμφανής κάνοντας τα μάτια να δείχνουν μικρότερα και όλο το πρόσωπο γερασμένο. Μια μικρή ενεσούλα με Botox στο κατάλληλο σημείο σηκώνει το φρύδι και παράλληλα όλο το άνω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με το ίδιο υλικό κάνουμε και ανόρθωση μιας «πεσμένης» μύτης. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να βάλουμε υαλουρονικό οξύ στα φρύδια και υδροξυαπατίτη στη βάση της μύτης ή στο ακρορρίνιο αντίστοιχα.

Διάρκεια 6 μήνες -2 χρόνια.

Πρόσωπο οβάλ-μεγαλύτερο μέτωπο

Το λέιζερ της αποτρίχωσης έχει εδώ τον κύριο λόγο αφού αφαιρώντας σε ορισμένα σημεία τις τρίχες αλλάζει το σχήμα του προσώπου. Βάζοντας τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούμε για τα μήλα σε ανάλογα με το πρόσωπο που έχουμε μπροστά μας σημεία το κάνουμε πιο οβάλ, μεγαλώνουμε το μέτωπο, τα μήλα, μεγαλώνουμε το πηγούνι χωρίς να αλλάζει η φυσιογνωμία, απλώς μας λένε ότι ομορφύναμε, αφού αλλάζουμε λίγο τις αναλογίες μας προς τις ιδανικές αναλογίες που ισχύουν παγκοσμίως στον χώρο της αισθητικής ιατρικής ανάλογα με το φύλο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.