Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες, τόσο η μονοπολική όσο και η διπολική, βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή συμβάλλει στο να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιγξη και να τονίσουμε τα άκρα.Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Ετσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος -μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα- μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιγξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές όπου υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές, τη μονοπολική (Unilarge), η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς, και την κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 6-8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία της θεραπείας Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μπορείτε μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Εξειδικευμένες θεραπείες αδυνατίσματος

Τα συστήματα Cellu Μ6 της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις κυτταρικές διαδικασίες που έχουν επιβραδυνθεί. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι: α) το επίμονο λίπος απομακρύνεται, β) το περίγραμμα ανασχηματίζεται, γ) το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται και δ) η κυτταρίτιδα λειαίνεται. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος ρύθμισης της αναρρόφησης και μέσω της προσθήκης αισθητήρων.

Τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος Cellu Μ6 Integral

Ορατά αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα: με το νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας, κάθε μία από τις συνεδρίες της θεραπείας έχει εμπλουτιστεί. Η εξέλιξη της τεχνικής απλοποιεί τη θεραπεία (τα νέα συστήματα είναι πιο διαδραστικά και διευκολύνουν τον χειριστή) και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας στο δέρμα και τη σιλουέτα.

Αποτελέσματα που διαρκούν: χάρη σε ένα πρόγραμμα επανεκπαίδευσης των κυττάρων. Μετά την αρχική θεραπεία των έξι συνεδριών (για το σώμα) ή οκτώ (για το πρόσωπο) η συντήρηση με μία συνεδρία τον μήνα επιφέρει ακόμη πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Φυσικό αποτέλεσμα: Το νέο σύστημα Cellu Μ6 Integral αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση για πιο αδύνατα σώματα και πιο ανανεωμένα πρόσωπα, που διατηρούν την αρμονικότητα και τη φυσική τους όψη.

Εγγυημένα αποτελέσματα: Το Cellu Μ6 Integral εγγυάται πιο απολαυστικές θεραπείες και ακόμη πιο ποιοτικά αποτελέσματα! Το ίδιο το σύστημα μέσω της αλληλεπίδρασης και του εξελιγμένου ενσωματωμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή που διαθέτει, καθώς και εξαιτίας των ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων που φαίνονται βήμα προς βήμα στην οθόνη αφής του υπολογιστή, αποτελεί τον τέλειο βοηθό του χειριστή και διασφαλίζει τη σωστή θεραπεία βάσει των αυστηρών κατευθύνσεων.

Συνδυασμός θεραπειών

Η εφαρμογή Accent αποτελεί μια πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, παρ' όλα αυτά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να γίνει συνδυαστικά με τη μέθοδο Endermologie που κάνει λεμφικό μασάζ.

Κατά τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών συνιστάται να πραγματοποιείται μία εφαρμογή Accent κάθε 10-15 μέρες και στο μεσοδιάστημα να πραγματοποιούνται οι συνεδρίες με Endermologie 2-3 φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.