Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Έκαψαν 16χρονο με σίδερο για χρέος 90 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι νεαροί δράστες έριξαν λεμόνι και αλάτι στις πληγές του θύματός τους!

Πέντε έφηβοι καταδικάστηκαν για το αδιανόητο βασανιστήριο στο οποίο υπέβαλαν έναν 16χρονο, καίγοντάς τον- μεταξύ άλλων- με καυτό σίδερο, επειδή τους χρωστούσε 90 ευρώ.

Οι δράστες παρέσυραν το θύμα σε σπίτι στην περιοχή του Μάντσεστερ όπου έγδυσαν τον 16χρονο και τον έκαψαν στο στομάχι, τα οπίσθια και την πλάτη και στη συνέχεια έριξαν αλάτι και λεμόνι στις πληγές του!

Μετά τον έδεσαν με ταινία, τον χτυπούσαν στην πλάτη και τον κλωτσούσαν, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Τελικά ύστερα από τα πολύωρα βασανιστήρια του επέτρεψαν να φύγει ενώ είχε υποστεί εγκαύματα και τραύματα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο και οι νεαροί, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ομολόγησαν την ενοχή τους για εκβιασμό, κράτηση παρά τη θέληση του θύματος, πρόκληση σωματικής βλάβης και επίθεση.

Σε έναν από τους δράστες επιβλήθηκε ποινή έξι ετών και έξι μηνών και σε άλλους δύο ποινή τετραετούς φυλάκισης. Ένας από τους 17χρονους καταδικάστηκε σε πρόγραμμα 12μηνης παρακολούθησης με απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια και ένας 15χρονος σε ποινή πενταετούς φυλάκισης- ένοχος μεταξύ των άλλων και για εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 16χρονος θύμα της υπόθεσης ήταν τόσο τρομοκρατημένος που δεν τόλμησε να μιλήσει ούτε στους γονείς του για όσα του είχαν συμβεί.

«Τα ψυχολογικά τραύματα από την επίθεση αυτή θα τον στοιχειώνουν για την υπόλοιπη ζωή του», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.