Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πρώην τσιρλίντερ μέθυσε τον 15χρονο φίλο του γιου της και τον βίασε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 47χρονη πλέον Mollly Shattuck, γνωστή τσιρλίντερ στο χώρο του αμερικανικού football, φέρεται να βίασε ανήλικο αγόρι, αφού πρώτα έκαμψε τις αντιστάσεις του με τη βοήθεια αλκοόλ, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του για ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της.

Πρώην τσιρλίντερ μέθυσε τον 15χρονο φίλο του γιου της και τον βίασε

Η ίδια έβαλε το γιο της να στείλει μήνυμα στο φίλο του, προκειμένου αυτός «να της απαντήσει καθώς είχε εμμονή μαζί του», αφού είδε φωτογραφίες του στο Instagram.

Τελικά συναντήθηκαν έναν μήνα αργότερα, όταν το αγόρι επισκέφθηκε έναν άλλο φίλο του στη γειτονιά της Shattuck. Και μπορεί τότε απλά να αγκαλιάστηκαν, ωστόσο η σχέση τους δεν άργησε να γίνει πιο... καυτή. Η ασυγκράτητη μητέρα ζητούσε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ συνήθιζε να του... ορμά ακόμα και στο πάρκινγκ του σχολείου του κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλλείματος. Οι σοβαρότερες ωστόσο κατηγορίες που αντιμετωπίζει η 47χρονη αφορούν ένα Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καλέσει φίλους των παιδιών της, ανάμεσα στους οποίους και το «θύμα», στο εξοχικό της στην παραλία. Τότε, αφού μέθυσε με μπύρα τον 15χρονο, τον βίασε δύο φορές, μετά την άρνησή του να συνευρεθεί σεξoυαλικά μαζί της.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της Shattuck, μετά από καταγγελία της οικογένειας του αγοριού. Κατέσχεσαν τον υπολογιστή της, το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και ένα σέξι σετ ροζ εσωρούχων που περιέγραψε ο 15χρονος ότι φορούσε όταν του επιτέθηκε σεξoυαλικά στο υπνοδωμάτιό της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.