Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γυναίκα πουλά sex tapes του… Μοχάμεντ Άλι για 100.000 δολάρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λέει πως είχαν σχέση 20 χρόνια και πως η κόρη της είναι παιδί του- Δείτε φωτογραφίες.

Σχεδόν δέκα μέρες μετά τα θάνατο του θρύλου της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι μια γυναίκα υποστηρίζει πως η κόρη της είναι καρπός του έρωτά της με τον διάσημο πυγμάχο και δηλώνει διατεθειμένη να πουλήσει έναντι εξαψήφιου ποσού τα…sex tapes τους!

Η Barbara Mensah ισχυρίζεται πως έχει οπτικό υλικό από τα sex parties που διοργανώνονταν μετά τους αγώνες του Μοχάμεντ Άλι και δήλωσε στην εφημερίδα Mirror πως γνωρίζει την αξία του υλικού, κανείς δεν έχει κάτι αντίστοιχο και πως θέλει να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από αυτό.

Με τον Μοχάμεντ Άλι

Η Mensah, που ζει στο Τέξας, ζητά περισσότερα από 100.000 δολάρια για τα βίντεο με τον Άλι, τα οποία επιχειρεί τώρα να μεταγράψει σε CD.

Οι ταινίες

Η 70χρονη λέει πως το υλικό καταγράφηκε σε πάρτι που γίνονταν μετά τους αγώνες με τη συμμετοχή του Μοχάμτν Άλι, λίγων φίλων του και περίπου δέκα κοριτσιών.

«Ήταν όλες πανέμορφες. Ο Μοχάμεντ δεν μπορούσε να κρατηθεί μακριά από ένα όμορφο κορίτσι, είτε ήταν παντρεμένος είτε όχι. Στα βίντεο φαίνονται να κάνουν σεξ», προσθέτει.

Η Mensah, που είναι σύμφωνα με τη Daily Mail ξαδέλφη της τρίτης συζύγου του Μοχάμεντ Άλι, ισχυρίζεται πως η 35χρονη κόρη της Kiiursti Mensah Ali είναι καρπός της 20ετούς σχέσης της με τον πρωταθλητή πυγμάχο.

Ο Άλι με την Kiiursti μωρό

Σύμφωνα με την ίδια, τεστ πατρότητας από το 1988 αποδεικνύει πως η Kiiursti είναι κόρη του, αν και αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό γέννησής της.

Μητέρα και κόρη δηλώνουν πάντως πως δεν επιθυμούν μερίδιο από τα εκατομμύρια που λέγεται πως περιλαμβάνονται στη διαθήκη του Άλι.

Αριστερά η μητέρα, δεξιά η κόρη


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.