Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αμαλιάδα: Παρενόχληση ανηλίκων από άγνωστο άνδρα;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διακριτικά και με μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Αμαλιάδας, περιπτώσεις που παραπέμπουν σε παρενόχληση ανηλίκων από άγνωστο άνδρα.

Πρόκειται για περιστατικά που φέρεται ότι σημειώθηκαν το τελευταίο τριήμερο και οι αρχές είναι πολύ προσεκτικές, καθώς δεν έχουν αποσαφηνιστεί απόλυτα και γι’ αυτό και δεν έχουν δοθεί και περαιτέρω στοιχεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αστυνομικές αρχές έχουν αναφερθεί δύο περιστατικά από γονείς, οι οποίοι ανησύχησαν ιδιαίτερα και θεώρησαν σκόπιμο να ενημερώσουν την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή για τυχαία περιστατικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο, οι πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο στη μία περίπτωση ότι απογευματινές ώρες άγνωστος άνδρας προσέγγισε κοριτσάκι περίπου 10 ετών, την ώρα που περπατούσε. Ο άνδρας βρέθηκε από πίσω του και φέρεται να άπλωσε το χέρι προς το παιδί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

Στη δεύτερη περίπτωση φέρεται επίσης άγνωστος άνδρας να προσέγγισε κοριτσάκι της ίδιας ηλικίας, στο οποίο και έκανε διάφορες προσωπικές ερωτήσεις, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Οι γονείς των παιδιών, αλλά και γνωστοί ή περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και στις δύο περιπτώσεις, θορυβήθηκαν ιδιαίτερα και ανέφεραν τα περιστατικά στην αστυνομία και ήδη διερευνούνται από τις αρχές.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα εξεταστούν και κάμερες ασφαλείας από το ένα σημείο για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται και αναλόγως θα κριθεί εάν θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.


Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.