Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Εκτός κινδύνου ο εργαζόμενος του δήμου Χανίων που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτός κινδύνου σε Νοσοκομείο στην Αθήνα νοσηλεύεται ο εργαζόμενος του δήμου Χανίων ο οποίος την Τετάρτη 1 Ιουνίου τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες ηλεκτροφωτισμού.

Ο άτυχος εργαζόμενος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα και στα χέρια και νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Χανίων ενώ μια εβδομάδα πριν, μια επιπλοκή στην υγεία του κατέστησε αναγκαία την διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ξανθουδάκης σημείωσε ότι ο εργαζόμενος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως σημειώθηκε τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα χέρια ενώ έχει προηγηθεί επιτυχημένη επέμβαση τοποθέτησης stent.

Επίσης ο κ. Ξανθουδάκης τόνισε ότι το σπάσιμο στο γερανοφόρο όχημα που προκάλεσε και την πτώση του εργαζόμενου και τον σοβαρό τραυματισμό του, έγινε σε σημείο που δεν μπορούσε να προβλεφθεί ενώ πρόσθεσε ότι η έκθεση των εμπειρογνωμόνων θα δείξει τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα.


Πηγή: http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.