Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Microsoft αποζημίωσε με 10.000 δολάρια μια γυναίκα λόγω των Windows 10

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αναβάθμιση.

Ο τεχνολογικός γίγαντας, Microsoft, αναγκάστηκε να καταβάλει 10.000 δολάρια σε μια γυναίκα όταν έγινε προσπάθεια να εγκατασταθούν αυτόματα τα Windows 10 στον υπολογιστή της με Windows 7.

Η Teri Goldstein ισχυρίζεται ότι όταν έγινε προσπάθεια να εγκατασταθούν τα Windows 10 στον υπολογιστή της χωρίς την άδειά της και πως η αναβάθμιση απέτυχε, σύμφωνα με το The Seattle Times.

Η γυναίκα που είναι ιδιοκτήτρια ενός ταξιδιωτικού γραφείου στο Sausalito στην Καλιφόρνια, αναφέρει επίσης ότι η αποτυχημένη αναβάθμιση δημιούργησε πρόβλημα στον υπολογιστή της και στη δουλειά της για μέρες. Όταν προσπάθησε ανεπιτυχώς να διορθώσει το πρόβλημα με την ομάδα υποστήριξης της Microsoft, μήνυσε την εταιρεία για διαφυγόντα κέρδη και για το κόστος αγοράς ενός νέου υπολογιστή.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, για να αποφύγει η εταιρεία περισσότερες νομικές δαπάνες, αποζημίωσε την Goldstein με το ποσό των 10.000 δολαρίων. Θεωρείται, μάλιστα, ότι η έκβαση της υπόθεσης θα μπορούσε να οδηγήσει κι άλλους δυσαρεστημένους χρήστες της Microsoft να ζητήσουν αποζημίωση από την εταιρεία.

Το λανσάρισμα των Windows 10 ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 και ήρθε με καλές κριτικές, αλλά η Microsoft από τότε έχει αντιμετωπίσει ένα κύμα επικρίσεων κατά της επιθετικής εκστρατείας της εταιρείας να κάνει τους χρήστες να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό της σύστημα. Τα Windows 10 προσφέρονταςι ως δωρεάν αναβάθμιση στους χρήστες με Windows 7 κι άνω, μέχρι τις 29 του Ιουλίου.

Πολλοί χρήστες της Microsoft υποστηρίζουν ότι το λογισμικό έχει αρχίσει να εγκαθίσταται χωρίς την άδειά τους. Επιπλέον, ορισμένα παλιότερα συστήματα δεν λειτουργούν σωστά με το νέο λογισμικό, ενώ οι ενημερώσεις τα κάνουν να τρέχουν πιο αργά και να είναι πιο επιρρεπή σε «κρασαρίσματα».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.