Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Καταληκτική ημερομηνία η 4η Ιουλίου για τις τηλεοπτικές άδειες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σφραγισμένο φάκελο οι αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία κατάθεσης των φακέλων των ενδιαφερόμενων για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Σύμφωνα με τη διευκρινιστική εγκύκλιο, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν σφραγισμένο φάκελο στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΕΕ μέχρι τις 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00.

Ο σφραγισμένος φάκελος ο οποίος δεν θα ανοιχθεί από το Τμήμα Πρωτοκόλλου της ΓΓΕΕ, θα πρέπει να αναφέρει κατά λέξη το ακόλουθο κείμενο: «Φάκελος αιτήσεως συμμετοχής της εταιρείας/κοινοπραξίας ‘’…..’’ στη διαδικασία διεξαγωγής της δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Το ανωτέρω κείμενο θα πρέπει να φέρει τις υπογραφές του νόμιμου εκπροσώπου του υποψηφίου, ή άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου, και κατά την κατάθεσή του ο υποψήφιος θα λαμβάνει απόδειξη κατάθεσης με αριθμό πρωτοκόλλου από την αρμόδια υπηρεσία. Η Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, θα συνέλθει αμέσως μετά τη λήξη της πιο πάνω προθεσμίας, παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους και να πιστοποιήσει ότι πληρούν όλα τα προαπαιτούμενα για τη δημοπρασία. Μετά το άνοιγμα των φακέλων, αυτοί θα είναι προσβάσιμοι σε όλους τους υποψηφίους κατ’ ανάλογη εφαρμογή όρου της προκήρυξης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.