Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ποινή φυλάκισης στον άνδρα που έδερνε το σκύλο του με λοστό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γείτονας τον κατέγραψε σε βίντεο και τον κατήγγειλε - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Σε ποινή φυλάκισης 12 εβδομάδων καταδικάστηκε ο 42χρονος Joginder Singh, ιδιοκτήτης σκύλου, ο οποίος είχε βιντεοσκοπηθεί τον περασμένο Οκτώβριο να δέρνει τον τετράποδο Samson με λοστό στην πίσω αυλή του σπιτιού του, στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.



Το μπουλ τεριέ έφερε τόσα τραύματα μετά το άγριο ξύλο που είχε υποστεί και ρήξη πνεύμονα. Την βάναυση κακοποίηση είχε καταγράψει σε βίντεο γείτονας του Singh ο οποίος έδωσε το βίντεο στο RSPCA.



Στο βίντεο ο 42χρονος φαίνεται να χτυπά με δύναμη το σκυλί το οποίο καταφέρνει τελικά να διαφύγει σε γειτονικό κήπο. Στο δικαστήριο ο άνδρας παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να έχει οποιοδήποτε κατοικίδιο για την επόμενη 10ετία και του επιβλήθηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.





«Όταν έφτασα στο σπίτι του Singh, το σκυλί ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορούσε να περπατήσει, χρειάστηκε να το κουβαλήσω στο βαν μου. Στο κτηνιατρείο διαπιστώθηκε πως τα πλευρά του είχαν τρυπήσει τον πνεύμονά του. Υπέφερε από τόσο οξείς πόνους που δεν πιστεύαμε πως θα τα καταφέρει», σχολίασε ο επιθεωρητής του RSPCA, Mike Scargill. «Ο Singh τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα και εντελώς απρόκλητα, ευτυχώς τώρα είναι πολύ καλά, τον φροντίζουμε και είναι ένα χαρούμενο και ζωηρό σκυλί. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι το ίδιο σκυλί που μετέφερα, ανήμπορο, στο φορτηγό μου, οκτώ μήνες πριν».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.