Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκε μετά από 19 χρόνια διπλή δολοφονία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα μπορούσε να αποτελεί και υπόθεση αστυνομικής σειράς. Μετά από 19 χρόνια, οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων άνοιξαν εκ νέου την υπόθεση της διπλής δολοφονίας πεθερού και γαμπρού το 1997.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 1997, μέσα σε σπίτι στο Μενίδι άγνωστος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει έναν 54χρονο -τότε- άνδρα και τον 33χρονο γαμπρό του.

Οι αστυνομικοί μετά από τόσα χρόνια απέκτησαν πληροφορίες και εργαστηριακά ευρήματα τα οποία οδήγησαν στην σύλληψη ενός 53χρονου άνδρα από την Απχαζία, ως υπευθύνου για την διπλή άγρια ανθρωποκτονία.

Συγκεκριμένα, ήταν ένα παλμικό αποτύπωμα σε ένα παλαμικό αποτύπωμα σε ένα πατζούρι.

Όσον αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, μεταμεσονύχτιες ώρες της 28 Ιανουαρίου 1997, τρεις άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν στο διαμέρισμα του 54χρονου θύματος, όπου διέμενε μαζί με την 54χρονη σύζυγό του, την κόρη τους και τον 33χρονο γαμπρό τους.

Κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα, πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον 33χρονο, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του και στη συνέχεια πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 54χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και στο χέρι την 54χρονη σύζυγό του. Ο 33χρονος κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, καθώς και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ο 53χρονος συλληφθείς, ως δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας και την απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος του 53χρονου δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από Τακτικό Ανακριτή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

------------

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Μενίδι μετά από 19 χρόνια


Έξι μήνες πριν συμπληρώσει εικοσαετία και παραγραφεί εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας στο Μενίδι από το 1997. Τον δράστη βρήκε η ειδική ομάδα παγωμένων υποθέσεων του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής.

Δείτε το βίντεο του STAR




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.