Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τι να μην φοράτε όταν περνάτε από τον έλεγχο του αεροδρομίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξυπνες συμβουλές για να μην χάσετε τον χρόνο σας.




Σίγουρα δεν θέλετε να είστε από εκείνους τους δαχτυλοδεικτούμενους ταξιδιώτες που καθυστερούν τους συνταξιδιώτες τους στην ουρά για τον έλεγχο. Γι αυτό έχετε υπόψη ότι οι σαρωτές χτυπάνε "καμπανάκι" σε κάθε τι μεταλλικό, ενώ οι ελεγκτές σας σταματάνε σίγουρα όταν σας δούν να φοράτε κάτι... περίεργο. Μάθετε, λοιπόν, τι απαγορεύεται να φοράτε κάθε φορά που περνάτε από τον έλεγχο του αεροδρομίου και κερδίστε πολύτιμο χρόνο.

Ογκώδη ή μεγάλου μεγέθους σακάκια και ρούχα. Το σίγουρο είναι ότι και θα αναγκαστείτε να ξεντυθείτε, αλλά το σημαντικότερο ότι θα σας περάσουν από έλεγχο. Γιατί να υποστείτε όλη αυτήν τη διαδικασία ενώ μπορείτε να την αποφύγετε φορώντας απλά κάτι πιο στενό μεν, αλλά άνετο δε;



Δετά παπούτσια. Θα πρέπει να φοράτε έξυπνα παπούτσια που μπορούν να βγαίνουν και να μπαίνουν εύκολα και γρήγορα. Γι αυτό αποφύγετε εκείνα με τα κορδόνια, γιατί θα χάσετε το χρόνο σας σε περίπτωση που σας ζητηθεί να τα βγάλετε. Επίσης, αν επιλέξετε να φορέσετε γόβα κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας έχετε υπόψιν ότι τα τακούνια τους μπορεί να εσωκλείουν στο εσωτερικό τους καρφιά, να χτυπήσει ο συναγερμός περνώντας από τον έλεγχο και να χρειαστεί, επίσης, να τα βγάλετε. Προτιμήστε, λοιπόν, τα αθλητικά χωρίς κορδόνια για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.



Μεταλλικά βραχιόλια. Τις περισσότερες φορές όταν περάσετε από τον έλεγχο θα σας σταματήσουν λόγω των αξεσουάρ σας, κυρίως αν είναι μεταλλικά. Γι αυτό φορέστε κάποιο από χρυσό, ασήμι ή άλλο πολύτιμο μέταλλο, που συνήθως δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα.



Αξεσουάρ μαλλιών. Προτιμήστε κάποια κορδέλα από ύφασμα στη θέση των μεταλλικών αξεσουάρ μαλλιών, καθώς οι σαρωτές "χτυπάνε" όταν τα αναγνωρίζουν.



Περιττές αποσκευές. Έχετε μαζί σας μόνο μία τσάντα χειρός. Με το να κουβαλάτε σακούλες, σακουλάκια και τσαντάκια για το κάθετί ξεχωριστά και δεν είστε άνετοι οι ίδιοι, αλλά και περισσότερο χρόνο θα χάσετε κατά την διάρκεια του ελέγχου. Συγκεντρώστε τα απαραίτητα αντικείμενα που θα σας χρειστούν σε μία σχετικά μεγάλη τσάντα χειρός και έχετε πάνω πάνω εκείνα που σίγουρα θα σας ζητηθούν να βγάλετε όπως υγρά, laptop κλπ. Προτιμήστε μάλιστα η τσάντα να κλείνει με φερμουάρ για να είστε σίγουροι ότι κατά την διάρκεια του ελέγχου δεν θα πέσει τίποτα από μέσα.


Πηγή: http://www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.