Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Πρόστιμο στον πρωθυπουργό της Καμπότζης επειδή δεν φορούσε κράνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αξιωματικός της τροχαίας του έκοψε κλήση.

Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης, Χουν Σεν, πλήρωσε σήμερα πρόστιμο στην τροχαία, επειδή δεν φορούσε κράνος κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε με μοτοσικλέτα την περασμένη εβδομάδα σε νοτιοδυτική επαρχία της χώρας.

Ο πρωθυπουργός φόρεσε σήμερα κανονικά το κράνος του και οδήγησε μία μηχανή από το σπίτι του, κοντά στο Μνημείο της Ανεξαρτησίας στην Πνομ Πενχ, σε ένα αστυνομικό τμήμα που απέχει περίπου 500 μέτρα από το σπίτι του.

Ο αξιωματικός της τροχαίας, Σουν Νεμ, ο οποίος έκοψε την κλήση στις 18 Ιουνίου, σημείωσε ότι ο Χουν Σεν παραβίασε το άρθρο 6 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και του επεβλήθη πρόστιμο 15.000 ριέλ (3,75 δολαρίων ΗΠΑ).

Μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετά την πληρωμή του προστίμου, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο νόμος δεν δικαιολογεί την παραβίασή του από κανέναν, ακόμη και από τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές. «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα δικαιώματα του πρωθυπουργού ή την ασυλία για να συγκαλύψουμε το λάθος που κάναμε», δήλωσε, προσθέτοντας: «Σεβόμενοι τη νομοθεσία για την οδική κυκλοφορία, σεβόμαστε τις ζωές μας και τις ζωές των άλλων, επομένως ο νόμος επιβάλλεται εξ ίσου».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.