Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία μιας μαμάς με το μωρό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στιγμές μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, η Sarah Cunningham έφυγε από τη ζωή αφού υπέστη μια επιπλοκή που προήλθε από προεκλαμψία.

Η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία μιας μαμάς με το μωρό της

Ο σοκαρισμένος πατέρας του παιδιού, Steve Elsby έπρεπε λοιπόν να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να αναλάβει το ρόλο της μάνας και του πατέρα και μίλησε στη βρετανική Daily Mail για το πώς είναι να μεγαλώνει ένας πατέρας μόνος του το παιδί του. Αναφέρει ότι το μωρό τον βοήθησε να ξεπεράσει τη θλίψη του αλλά όποτε βλέπει αυτή τη φωτογραφία θυμάται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη γέννα. «Είχα να αγωνιστώ στην αρχή, τόσο για να πάρω τη γονική μέριμνα και να καταχωρήσω τη γέννηση, γιατί η Sarah και εγώ δεν ήμασταν παντρεμένοι. Τώρα πέντε χρόνια μετά το θάνατο της συντρόφου του ο ίδιος λέει ότι τα πράγματα έχουν γίνει κάποιος πιο εύκολα με την μικρή του κόρη βέβαια πάντα να έχει στη σκέψη της τη μαμά της.»

Προφανώς ποτέ δεν θα γνωρίσει τη μητέρα της, αλλά αυτή η μία και μοναδική φωτογραφία την βοηθά λίγο σε διάφορες δύσκολες στιγμές όπως στην Ημέρα της Μητέρας. Ο σύντροφος της Sarah σκέφτηκε αμέσως να βγάλει αυτή τη φωτογραφία όταν έμαθε την κατάστασή της για να έχει έστω κάτι να θυμάται στο μέλλον η κόρη τους. Έτσι είναι η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία που έχει με τη μαμά της αλλά και η πιο γλυκιά ανάμνηση...






Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.