Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Βοιωτία: Ένας νεκρός και 38 άτομα στο νοσοκομείο από σαλμονέλα σε τραπέζι βάφτισης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγική τροπή πήρε… το γλέντι από βάπτιση που έγινε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, το περασμένο Σάββατο. Μαζική δηλητηρίαση έστειλε στο νοσοκομείο 38 καλεσμένους, ένας άνθρωπος πέθανε κι ένας νοσηλεύεται στην Εντατική.

Οι σοκαριστικές εξελίξεις είναι πρωτοφανείς. Όλα δείχνουν πως σαλμονέλα προκάλεσε τη μαζική δηλητηρίαση στο τραπέζι της βάπτισης , όπου γευμάτισαν οι καλεσμένοι μετά το μυστήριο.

Νεκρός είναι ένας 55χρονος άνδρας, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 23χρονος γιος του. Γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος που ήταν καλεσμένος στο ίδιο τραπέζι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, ενώ κι ένα μικρό παιδί, που έφαγε την επόμενη ημέρα της βάπτισης στο ίδιο μαγαζί, εμφάνισε συμπτώματα.

Σύμφωνα με το lamiareport, μέχρι στιγμής 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα, όπως κατήγγειλε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού.

Tι συνέβη με τον άτυχο 55χρονο

Ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του τόσο απροσδόκητα και με τέτοιο τρόπο, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο οργανισμός του δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα, που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στην εντατική Λαμιώτης οδοντίατρος

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του. Αυτή τη στιγμή ο οδοντίατρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το "τραπέζι της σαλμονέλας", αφού οι καλεσμένοι είναι από διάφορες περιοχές της χώρας και οι περισσότεροι παρουσίασαν τα συμπτώματα, το πρωί της επόμενης μέρας.

Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Ο προμηθευτής ή το κατάστημα;

Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι παρουσίασαν συμπτώματα είχαν φάει "φέτα", ενώ αυτοί που δεν έφαγαν τυρί φέτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο όλα είναι ακόμα υπό διερεύνηση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.