Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Πατέρας βίαζε επί 2 χρόνια την 11χρονη κόρη του και την έδινε και σε άλλους παιδεραστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Είχε πλάκα όσο διήρκεσε» είπε ο άρρωστος άντρας στους αστυνομικούς.

Σοκ προκαλεί στην Αυστραλία και το Περθ η υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν πατέρα ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλική την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 11 ετών, ενώ δεν δίσταζε να δίνει το παιδί για ανάλογη κακοποίηση και σε άλλους παιδεραστές. Όταν ο αρρωστημένος πατέρας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, τους είπε χωρίς αιδώ: «είχε πλάκα όσο διήρκεσε»...

Ο άντρας, σύμφωνα με την εφημερίδα West Australian, βίαζε, κακοποιούσε και νάρκωνε το κορίτσι επί 2 χρόνια και μάλιστα το έδινε για να ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους και άλλοι άντρες οι οποίοι απαντούσαν σε αγγελίες που ο πατέρας ανέβαζε στο διαδίκτυο. Μάλιστα το κορίτσι εξαναγκαζόταν να ποζάρει σε πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση παιδεραστίας και αιμομιξίας που έλαβε χώρα στη δυτική Αυστραλία, σόκαρε αστυνομία και δικαστές που εκδίκασαν την υπόθεση καταδικάζοντας την άντρα σε 22 χρόνια κάθειρξης. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ανέφερε σχετικά, πως είναι η χειρότερη περίπτωση που έχει ποτέ ζήσει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος είχε τη πλάτη γυρισμένη στους δικαστές καθώς άκουγε τα όσα φρικτά είχε διαπράξει.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο πατέρας συχνά έβλεπε την ώρα που άγνωστοι κακοποιούσαν το παιδί του. Ορισμένες φορές μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος, δίνοντας στους άντρες προφυλακτικά και εξαναγκάζοντας το παιδί ότι προέβαλε αντιστάσεις. Σε μια από τις πιο αηδιαστικές περιγραφές, ο άντρας και ένας άλλος άντρας κινηματογραφούσαν το κορίτσι, την ώρα που βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι με το κεφάλι του καλυμμένο και φορώντας ένα κολάρο σκύλου που έγραφε «σκύλα». Το άτυχο κορίτσι, πάλευε να απελευθερωθεί από τους δυο άντρες, φωνάζοντας «σε παρακαλώ μπαμπά, σταμάτα»!

Συνολικά οχτώ άτομα συνελήφθησαν το περασμένο έτος για την υπόθεση αυτή, εις βάρος των οποίων ασκήθηκαν διώξεις για τουλάχιστον 500 αδικήματα. Κατά την ανάκρισή του από την αστυνομία, ο άντρας είπε ότι το μετάνιωσε, αλλά «για να είμαι ειλικρινής, είχε πλάκα όσο διήρκεσε, αλλά βγήκε εκτός ορίων».

Οι γονείς του κοριτσιού έχουν χωρίσει και ζούσε υπό τη κηδεμονία του πατέρα της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.