Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και ΟΑΣΘ Παρασκευή και Σάββατο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

48ωρη απεργία των εργαζομένων που αντιτίθενται στο Ασφαλιστικό.

Δεν θα κυκλοφορήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, την Παρασκευή και το Σάββατο λόγω 48ωρης απεργίας των σωματείων εργαζομένων που αντιτίθενται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί, με συνοπτικές διαδικασίες, να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία και να ψηφιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, το φοροασφαλιστικό νομοσχέδιο- λαιμητόμο, με το οποίο δίνεται η χαριστική βολή στο ασφαλιστικό σύστημα και ξεκινάει μια νέα φοροκαταιγίδα» αναφέρουν η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ, τα σωματεία Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, τα σωματεία Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών & Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

Τα σωματεία καλούν την Κυριακή 8.5.2016 σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

-------

Σαρανταοκτάωρη απεργία στον ΟΑΣΘ

Στάσεις εργασίας και την Παρασκευή.

Σαρανταοχτάωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο και την Κυριακή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ- Αεροδρόμιο» και τα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν για αύριο, Παρασκευή, στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.