Τρίτη 10 Μαΐου 2016

«Αν δεν μπορώ να έχω εγώ τις κόρες μας, ούτε ο πατέρας τους θα τις έχει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκότωσε τα παιδιά της, 3 ετών και 17 μηνών, για να μην τα πάρει ο σύντροφός της.

Η 24χρονη Samira Lupidi, έκλαιγε με λυγμούς κατά τη διάρκεια της δίκης της που βρίσκεται σε εξέλιξη, στη Βρετανία. Κατηγορείται για το φόνο των ίδιων της των παιδιών.

«Αν δεν μπορώ να έχω εγώ τις κόρες μας, ούτε εκείνος θα τις έχει», είπε ενώ κατηγορείται για τη δολοφονία, με μαχαίρι, της 17 μηνών Jasmine Weaver και την 3χρονη Εvelyn Lupidi, σε καταφύγιο γυναικών.

Τα άτυχα κοριτσάκια είχαν βρεθεί στα κρεβάτια τους, το καθένα με εννέα μαχαιριές στο στήθος.



Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 24χρονη βρέθηκε σε ξενώνα φιλοξενίας με τις κόρες της τον περασμένο Νοέμβριο, αφότου είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι της στο Yorkshire. Είχε πει στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της και πατέρας των κοριτσιών, ο 31χρονος Carl Weaver, την είχε χαστουκίσει δύο φορές το περασμένο βράδυ και φοβόταν πως θα τη σκοτώσει.

Το επόμενο πρωί, το προσωπικό του ξενώνα όπου μεταφέρθηκε μαζί με τα παιδιά της, είδε τη Lupidi να τρέχει έξω από το δωμάτιο που τους είχε παραχωρηθεί και να φωνάζει πως είχε σκοτώσει τα παιδιά.

Ένας εργαζόμενος κατέθεσε πως είδε τα χέρια της αιματοβαμμένα.

«Είναι δικό του λάθος. Τώρα έχει λόγο να με σκοτώσει. Αν δεν μπορώ να τις έχω εγώ δεν θα τις έχει ούτε εκείνος. Θα έρθει για μένα, έπρεπε να το κάνω αυτό», είπε η νεαρή γυναίκα στους εργαζόμενους.



Σε ένα από τα κρεβάτια των παιδιών βρέθηκε και το μαχαίρι με το οποίο η 24χρονη έκοψε το νήμα της ζωής των δύο κοριτσιών.

Μετά τη σύλληψή της είπε: «ξέρω τι έκανα, η ζωή μου δεν είναι τίποτα τώρα».

Η Lupidi είπε στην αστυνομία πως ο Weaver ήταν «ψυχολογικά και οικονομικά χειριστικός», πως δεν της έδινε χρήματα και εμπόδιζε την επικοινωνία της με την οικογένειά της στην Ιταλία.

Φοβόταν, όπως είχε πει στην αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο, πως ο άνδρας ήθελε να την ξεφορτωθεί μετά τη βάφτιση των κοριτσιών, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει μια εβδομάδα αργότερα. Πίστευε πως θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία αυτή για να της πάρει τα κορίτσια και να την αφήσει.



Είπε μάλιστα πως είχε ακούσει συζήτηση του άνδρα με τον αδελφό του, στον οποίο έλεγε πως ήθελε να την εγκαταλείψει. Του είχε πει, σύμφωνα με την ίδια, «το Σάββατο (της βάφτισης) κάποιος δεν θα γυρίσει πίσω μαζί μας» και πως τα κορίτσια θα ήταν καλύτερα χωρίς εκείνη.

Η Lupidi είχε γνωρίσει τον Weaver μέσω ίντερνετ, όταν εκείνος είχε επισκεφθεί τη γιαγιά του στην Ιταλία. Μετά τη γέννηση της Evelyn το 2012 μετακόμισαν στο Yorkshire, όπου το 2014 γεννήθηκε η Jasmine.

Ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών Carl Weaver είναι συντετριμμένο, όπως δήλωσε συγγενής του. «Είναι σαν μια βόμβα που έσκασε μέσα στην οικογένειά μας», τόνισε η αδελφή του.

Η δίκη συνεχίζεται.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.