Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου, τραυματίστηκε και ποδοσφαιριστής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αδιανόητα και απίστευτα σκηνικά είχαμε στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου στο «Τσίρειο» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη του ματς. Τραυματίστηκε και παίκτης του Απόλλωνα από κροτίδα που παίταξε οπαδός της ομάδας του, ενώ μετά την ολοκλήλωση του παιχνιδιοί, οπαδοί μπούκαραν στον αγώνιστικό χώρο και έπαιξαν ξύλο!

Στο 41' φίλος του Απόλλωνα που βρισκόταν στην κερκίδα των οπαδών της ομάδας του, έριξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο και στο σημείο, όπου βρίσκονταν οι Βασιλείου και Ασίς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ο ακραίος αμυντικός του Απόλλωνα. Στον Βασιλείου, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι με δεμένο κεφάλι.

Με τη λήξη του αγώνα οπαδοί των δυο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Τσιρείου» πετώντας φωτοβολίδες και αντικείμενα μεταξύ τους και το χορτάρι του γηπέδου μετατράπηκε σε «ρινγκ». Είχαμε εισβολή από τους οπαδούς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας με βροχή αντικειμένων να πέφτει. Έτσι, η γιορτή του Κυπέλλου χάλασε στο τέλος.

Δείτε σε βίντεο τον τραυματισμό του παίκτη:



Δείτε σε βίντεο τα τρομερά επεισόδια με τη λήξη του τελικού:




Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.