Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Εκνευρισμένος πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να αποβιβαστούν λόγω… νερού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αντίδρασή του γιατί δεν είχε εμφιαλωμένο νερό.

Για περισσότερη από μία ώρα κράτησε στο έδαφος το αεροπλάνο ένας πιλότος της American Airlines μέχρι να έρθει λίγο εμφιαλωμένο νερό όπως ζήτησε το πλήρωμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, αρχικά ο πιλότος ανακοίνωσε ήρεμα το λόγο της καθυστέρησης του αεροσκάφους που βρισκόταν στο Αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν στην Ουάσινγκτον αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως έχασε την υπομονή του όταν το νερό δεν ερχόταν από το πλήρωμα εδάφους. Μάλιστα κάλεσε τους επιβάτες να μπουν στο Twitter και να γράψουν για το περιστατικό και την καθυστέρησή τους. Ουσιαστικά, οι επιβάτες της πτήσης από Ουάσινγκτον για Ιντιανάπολις καθυστερούσαν να φύγουν για τον προορισμό τους γιατί ο πιλότος και το πλήρωμα ήθελαν εμφιαλωμένο νερό και κανείς δεν το είχε φέρει.



Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, σύμφωνα με την Mail είχε έρθει από την Ατλάντα και εκεί θα γινόταν ο σύντομος ανεφοδιασμός. Μετά από αναμονή στην πίστα για περίπου μία ώρα, ο πιλότος ανακοίνωσε: «Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με όλα αυτά απλά πηγαίνετε στο Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώστε τους φίλους σας πώς πήγε η πτήση σήμερα».

Πρόσθεσε επίσης ότι αν δεν φτάσει το νερό, δεν πρόκειται να απογειώσει το αεροπλάνο λέγοντας ότι έτσι θα τραβούσε την προσοχή της αεροπορικής εταιρείας. Λίγο αργότερα και μόλις η καθυστέρηση έφτανε τη μία ώρα, ο πιλότος έκανε την απειλή του πραγματικότητα και ζήτησε από τους επιβάτες αν θέλουν να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο αφού δεν θα αναχωρούσε σύντομα. «Εμείς δε φεύγουμε νωρίτερα από τα επόμενα 15 λεπτά. Έτσι, εάν θέλετε να πάτε να πάρετε κάτι να φάτε ή ό,τι άλλο θέλετε εγώ υπόσχομαι να μην φύγω στα επόμενα 15 λεπτά. Θα καταλάβουμε τι συμβαίνει - γιατί παίρνει τόσο χρόνο για να έχουμε λίγο πόσιμο νερό» πρόσθεσε εκνευρισμένος. Το... διψασμένο πλήρωμα εξήγησε ότι τους είχε μείνει μόνο ένα μπουκάλι και δεν ήταν αρκετό για να χειριστούν μεγάλες καθυστερήσεις στην πίστα όπως αυτή που έκανε ο πιλότος εσκεμμένα με την πράξη του. Ένα άλλο μέλος του πληρώματος εξήγησε ότι ο κανόνας αυτός με την ύπαρξη νερού είναι ένας ομοσπονδιακός κανονισμός.



«Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να έχουμε νερό σε περίπτωση που είμαστε κολλημένοι ποτέ στην πίστα ή μπορεί να βρεθούμε κάπου - είναι ομοσπονδιακός νόμος» ανέφερε μια αεροσυνοδός ώστε να εξηγήσει τι συμβαίνει σε μια οργισμένη επιβάτη μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.