Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Παρατείνεται ως τις 9 Μαΐου πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφορά 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Με απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ, παρατείνεται έως τις 09-05-2016 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Η προθεσμία αρχικά έληγε χθες, στις 25 Απριλίου.

Η πρόσκληση αφορά εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και γίνεται στο πλαίσιο της διαδικασίας προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ www.oaed.gr χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ μπορεί όποιος θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά σχετικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήσεων και ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όσον αφορά τα αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης αυτά είναι εφτά και είναι τα εξής; 1) To χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, 2) To χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας , με ανώτατο όριο τους 60 μήνες , 3) Την αναπηρία του υποψήφιου ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω, 4) Το ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό, 5) Την ηλικία, 6) Τον αριθμό ανήλικων τέκνων, 7) Τον αριθμό εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.