Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ευθύνεται η μοιραία πόρσε για τον θάνατο του Πολ Γουόκερ;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχουν περάσει περίπου 2μιση χρόνια από τότε που ο διάσημος ηθοποιός Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.



Μετά από μακρά δικαστική διαμάχη, το δικαστήριο στο Λος Άντζελες αποφάσισε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ευθυνόταν το αυτοκίνητο για το τραγικό δυστύχημα εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του ο γνωστός ηθοποιός.



Να υπενθυμιστεί, πως ήταν τον Νοέμβριο του 2013, όταν ο 40χρονος σταρ βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μιας Porsche Carrera GT του 2005, την οποία οδηγούσε ο φίλος του Ρότζερ Ρόουντας, στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.

Ο Ρόουντας έχασε τον έλεγχο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο και το αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα και οι δύο να βρουν τραγικό θάνατο.

Η σύζυγος του Ρόντας είχε καταγγείλει πως η ανάρτηση του αυτοκινήτου είχε σημαντικά προβλήματα λειτουργίας, λίγο πριν το δυστύχημα.

Επιπλέον, κατηγορούσε την εταιρεία ότι δεν είχε προβλέψει έτσι ώστε το αμάξωμα να έχει υψηλά στάνταρ παθητικής ασφάλειας, ενώ και το ρεζερβουάρ δεν ήταν κατάλληλο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.