Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΣΟΚ: 4 άνδρες βίασαν ομαδικά 9χρονη ενώ η μητέρα της έκανε χρήση ναρκωτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τον ομαδικό βιασμό μιας 9χρονης από τέσσερις άνδρες στη Vernal των ΗΠΑ.

Οι δράστες της αποτρόπαιης πράξης είναι οι Larson RonDeau 36 ετών, Josiah RonDeau 20 ετών Jerry Flatlip 29 ετών και Randall Flatlip 26 ετών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, όταν η 9χρονη μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν φιλικό σπίτι, όπου ήταν καλεσμένοι οι τέσσερις δράστες.

Σύμφωνα με τις αρχές, η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο γκαράζ του σπιτιού με έναν φίλο της για να κάνει χρήση ναρκωτικών, όταν οι τέσσερις άνδρες παρέσυραν το κορίτσι σε ένα δωμάτιο και το βίασαν.

Όταν η μητέρα επέστρεψε, η κόρη της, εμφανώς αναστατωμένη, της ζητούσε να γυρίσουν σπίτι. Την επόμενη ημέρα, η ανήλικη εξομολογήθηκε στη μητέρα της όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων ανδρών. Η αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερις άνδρες και ερευνά την υπόθεση.

Δείτε εδώ τις φωτο των τεσσάρων ανδρών:


Larson RonDeau, 36


Jerry Flatlip, 29


Josiah RonDeau, 20


Randall Flatlip, 26

---------------

Σοκ – Τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για βιασμό 9χρονης στις ΗΠΑ


Τέσσερις άνδρες προσήχθησαν στο δικαστήριο για τον βιασμό ενός 9χρονου κοριτσιού στη Γιούτα, των Ηνωμένων Πολιτειών. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η μητέρα της έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι κατηγορούμενοι, έχουν προφυλακιστεί και διώκονται για βιασμό και σοδομία.

«Θέλω αυτοί οι άνδρες να τιμωρηθούν, για αυτό που έκαναν στο παιδί. Δεν αξίζει σε κανέναν να βιώνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η γιαγιά του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη, το περιστατικό διαπράχθηκε στις 27 Μαρτίου. Την ώρα που η μητέρα του παιδιού έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι τέσσερις άνδρες μετέφεραν το κοριτσάκι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και διέπραξαν την αποτρόπαια πράξη.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό την προστασία της πολιτείας.

Οι τέσσερις δράστες, οι Λάρσον Ρόντο, 36 ετών, Τζόσια Ρόντο, 20 ετών, Τζέρι Φλάτλιπ, 29 ετών και Ράνταλ Φλάτλιπ, 26 ετών δεν έχουν παραδεχτεί την ενοχή τους, σύμφωνα με το foxnews.

Η υπόθεση έχει προκάλεσε οργή στην περιοχή με τον σερίφη να απευθύνει έκκληση για ηρεμία.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.