Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πασχαλινό Bazaar στη Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 21 και 22 Απριλίου.

Για πρώτη φορά φέτος η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ ανοίγει το χώρο της στην Αθήνα διοργανώνοντας εκεί πασχαλινό bazaar στις 21 και 22 Απριλίου. Στόχος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση- πρόσκληση, να δείξει ένα μέρος της δουλειάς που γίνεται εκεί πιο έξω από τα στενά θεραπευτικά πλαίσια. «Να καλέσει φίλους και υποστηρικτές της στο 'μικρό της σπίτι' και να τους δώσει την ευκαιρία να δουν από κοντά λίγη από την προσπάθεια των μελών για να ξανακερδίσουν πίσω τη ζωή τους», τονίζει ο ΟΚΑΝΑ.

«Η ανάγκη για να ανοίξουμε έναν πιο πολυφωνικό διάλογο με την κοινωνία μας οδήγησε στο να δουλέψουμε με πολύ μεράκι με τα χέρια μας και την ψυχή μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα Bazaar με πράγματα φτιαγμένα από τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας. Μπορείτε να βρείτε πασχαλινές λαμπάδες, κεριά αλλά και πολλές χειροποίητες δημιουργίες για τα δώρα σας. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη δράση μας αυτή και να μας υποστηρίξετε με τη δική σας παρουσία, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά την προσπάθεια των μελών να αρθρώσουν τη δική τους παρουσία ζωής», σημειώνουν τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης.

Το bazaar θα λειτουργήσει στις 21 και 22 Απριλίου στο χώρο της Μονάδας, στην οδό Σμύρνης 36 στη Αθήνα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.