Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά αυτοκτόνησε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε.

Ήθελε να αγαπηθεί και να κάνει παιδιά. Ένα όνειρο που για εκείνη δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να πληγωθεί τόσο που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Πριν την τραγική πράξη της, άφησε πίσω της ένα συγκινητικό σημείωμα…

Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά αυτοκτόνησε

Η Janice Ramona Tucker, απαγχονίστηκε εντός της κατοικίας της στο Barrow-in-Furness, στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας, μετά το τέλος του τσακωμού της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Η 30χρονη και ο επί 12 έτη σύντροφός της Paul Martin, συχνά διαφωνούσαν με την ιδέα της οικογένειας, όπως γράφουν τα βρετανικά μέσα. Η ιστορία πήρε δραματική τροπή όταν ένα βράδυ τον περασμένο Μάιο, το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει ξανά για το ίδιο θέμα, μετά από μια έξοδό τους σε νυχτερινό μαγαζί. Εκείνο το βράδυ, ο άντρας κοιμήθηκε στον καναπέ του σαλονιού, ενώ η νεαρή πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, το επόμενο πρωί, ο σύντροφός της αντίκρισε τρομοκρατημένος το άψυχο σώμα της αγαπημένης του.

Η Janice Ramona Tucker, σε νεότερη ηλικία

Η αστυνομία, εντόπισε το σημείωμα που είχε αφήσει πριν το απονενοημένο διάβημα, στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να αγαπηθεί γι αυτό που ήταν. Κατά την ακρόαση της υπόθεσης στο δικαστήριο, ειπώθηκε ότι ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας, επρόκειτο να τη ζητήσει σε γάμο πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό.

Ο ιατροδικαστής Robert Chapman, ανέφερε ότι η γυναίκα λάμβανε θεραπεία για την κατάθλιψη πριν από χρόνια.

Με τη σειρά του ο Martin, κατέθεσε σχετικά: «Ήθελα κάτι να φάω πριν πέσω για ύπνο αλλά εκείνη επανέφερε το θέμα των παιδιών. Είχαμε ήδη πει ότι θα κάναμε παιδιά, μάλιστα είχαμε διαλέξει και ονόματα. Εξελίχθηκε σε καυγά οπότε κοιμήθηκα στον καναπέ και η Janice πήγε στο κρεβάτι. Το επόμενο πρωί, πήγα να δω αν σηκώθηκε για τη δουλειά, πήγα να ανοίξω την πόρτα αλλά δεν άνοιξε και χρειάστηκε να τη σπρώξω…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.