Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 79χρονος Μπιλ Γουάιμαν ήταν ιδρυτικό μέλος του γκρουπ.

Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο Μπιλ Γουάιμαν, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, ωστόσο η πρόγνωση είναι καλή καθώς η νόσος διαγνώστηκε σε πρώιμο στάδιο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones

«Ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 79χρονου μουσικού.

Ο μπασίστας ήταν ένας από τους καλεσμένους στο γάμο του μεγιστάνα του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοκ και της Τζέρι Χολ, της πρώην συζύγου του Μικ Τζάγκερ, του τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος.

Ο Μπιλ Γουάιμαν ήταν ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones στους οποίους παρέμεινε επί 30 και πλέον χρόνια, μέχρι την αποχώρησή του το 1993 για να φτιάξει το δικό του συγκρότημα, τους «Bill Wyman's Rhythm Kings». Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1962 στο Λονδίνο.

Γεννημένος στο νότιο Λονδίνο, ο μουσικός είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 1989, όταν, σε ηλικία 52 ετών τότε, παντρεύτηκε την 18χρονη Μάντι Σμιθ, την οποία είχε γνωρίσει πέντε χρόνια νωρίτερα. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.