Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Συνελήφθησαν στην Κρήτη «μαιμού» αποκλειστικές νοσοκόμες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χειροπέδες σε οκτώ γυναίκες.

Οκτώ γυναίκες, έξι αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες, συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς, σε νοσοκομεία του Ηρακλείου και των Χανίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι σε νοσοκομεία του Ηρακλείου και των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι συνολικά οκτώ γυναίκες εξασκούσαν το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών. Πρόκειται για δύο ημεδαπές (ηλικίας 38 και 58 χρονών), μια 58χρονη από την Αλβανία και ακόμη πέντε γυναίκες από τη Βουλγαρία (ηλικίας 42, 51, 34, 33 και 52 χρονών).

Από τις παραπάνω, στο Ηράκλειο συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες από τη Βουλγαρία και η 58χρονη από την Αλβανία, έπειτα από έλεγχο από αστυνομικούς των Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Επίσης, στα Χανιά συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, μετά από έλεγχο στο νοσοκομείο της πόλης οι δύο Ελληνίδες και η 52χρονη από τη Βουλγαρία για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Οι συλληφθείσες οδηγούνται στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.