Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κατέβασαν συνοδεία αστυνομίας μουσουλμάνες από αεροπλάνο γιατί «κοιτούσαν την αεροσυνοδό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ισχυρίζεται η αεροπορική εταιρεία - Δείτε το βίντεο.

Είναι η στιγμή που δύο μουσουλμάνες αποβιβάζονται από το αεροπλάνο συνοδεία της αστυνομίας επειδή μια αεροσυνοδός της πτήσης ανέφερε ότι την κοιτούσαν επίμονα.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube από τον Mark Frauenfelder του οποίου η φίλη ήταν στην πτήση και δείχνει τις δύο γυναίκες να αποβιβάζονται με τα πράγματά τους. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, οι γυναίκες ταξίδευαν κανονικά με την πτήση από την Βοστώνη στο Λος Άντζελες χωρίς να παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα αλλά τις κατέβασαν νωρίτερα από το αεροπλάνο συνοδεία αστυνομίας όταν αυτό προσγειώθηκε. Επιβάτες της πτήσης αναφέρουν ότι είχαν ακούσει ένα μέλος του πληρώματος της καμπίνας επιβατών να λέει σε συνάδελφό της ότι «δεν εκτιμά» το γεγονός ότι την κοιτούν οι δύο γυναίκες.

Μια επιβάτης της πτήσης έγραψε στο Facebook: «Ήταν μια τρομερή στιγμή, ειλικρινά αυτές οι γυναίκες κάθονταν ήσυχα και παρακολουθούσαν ταινίες. Ένιωσα μια υπερβολή από αυτήν την αεροσυνοδό.» Όπως μεταφέρει ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο και με βάση τα λεγόμενα της επιβάτιδος, η αεροσυνοδός δεν φάνηκε να είναι φοβισμένη ή ταραγμένη όταν μιλούσε στη συνάδελφό της αλλά περισσότερο φαινόταν να είναι αυτάρεσκη. Στη συνέχεια, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, η αεροσυνοδός ανακοίνωσε ότι οι αρχές θα μπουν στο αεροπλάνο και ότι θα πρέπει οι επιβάτες να μείνουν στις θέσεις τους με δεμένες τις ζώνες ασφαλείας.

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε αργότερα ότι η αεροσυνοδός είχε την εντύπωση ότι μια από τις γυναίκες μαγνητοσκοπούσε τις διαδικασίες που γίνονταν εν πτήσει. «Η πρώτη προτεραιότητα για τα μέλη του πληρώματος μας είναι η ασφαλής λειτουργία των πτήσεων μας και ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας, καλούνται να ενημερώνουν αν κάποιος κινηματογραφεί ή βγάζει φωτογραφίες κατά τις διαδικασίες που γίνονται εν πτήσει ή στην περιοχή του θαλάμου διακυβέρνησης», ανέφερε η εταιρεία και πρόσθεσε «Εάν ένα μέλος του πληρώματος επίσης πιστεύει ότι ένας επιβάτης πιθανόν να κινηματογραφεί τις διαδικασίες ασφάλειας, μπορεί να υποβάλει έκθεση για περαιτέρω εξέταση. Σε αυτή την περίπτωση, τα μέλη του πληρώματος μας ενήργησαν σύμφωνα με τις διαδικασίες ασφαλείας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.»




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.