Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καταγγελίες για την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Τα Σωματεία δεν γνωρίζουν τίποτα απολύτως για τις δράσεις της Διοίκησης», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βούρος.

Σε επίσημη καταγγελία προς τον υπουργό και υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για τα πεπραγμένα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, προχώρησε ο αθλητής αλλά πρώην μέλος της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Βούρος.

Ο κ. Βούρος στην καταγγελία του αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η διοίκηση της ΕΟΤ, δεν κάνει αναρτήσεις πράξεών της στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πως εκπρόσωποι Σωματείων αυθαίρετα αποκλείονται από τη Γενική Συνέλευση και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία

«τα Σωματεία δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ για:

-1. πλήθος καταγγελιών για παραβάσεις της Διοίκησης - Μελών του ΔΣ – οργάνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, από πολίτες-αθλητές-Κριτές-Σωματεία-Μέλη του ΔΣ της ΕΟΤ, Υπαλλήλους της ΕΟΤ,

-2. Εισαγγελική έρευνα εις βάρος της ΕΟΤ, μετά από επώνυμες καταγγελίες προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής,

-3. Εισαγγελική έρευνα εις βάρος της ΕΟΤ, μετά από επώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αττικής-κ. Εισαγγελέα Αθλητισμού, για “Παραβατικές συμπεριφορές Αθλητικών Φορέων – οργάνων τους”

-4. καταγγελίες που έχουν υποβληθεί επώνυμα προς την ΕΟΤ – ΕΦΙΠ - ΕΟΕ - ΓΓΑ - κ. Υφυπουργό Αθλητισμού - Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας - Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για παραβάσεις Νομοθεσίας και Αθλητικής Ηθικής της ΕΟΤ αλλά και της ΕΦΙΠ».

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνου Βούρο, ο οποίος μας κατήγγειλε πως «η Ομοσπονδία Τοξοβολίας έχει κινήσει παράνομες πειθαρχικές ποινές εναντίον μου», ενώ κάνει λόγο για πλήθος καταγγελιών εις βάρος της ΕΟΤ, οι οποίες όλες έχουν αποσιωπηθεί.

«Πρέπει και τα 46 σωματεία της χώρας να μάθουν την αλήθεια και να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές», τόνισε ο κ. Βούρος.

Διαβάστε όλη την καταγγελία


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.