Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Έμειναν 6 γάλατα για 720 παιδιά στο «Φωτεινό Αστέρι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι 380 οικογένειες στην Πάτρα μένουν με άδεια χέρια.

Σε νοικοκυριά με εντελώς άδειο ψυγείο, χωρίς σταγόνα γάλα ή ένα πιάτο φαγητό, ζουν σήμερα εκατοντάδες άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά στην Πάτρα, τις οποίες βοηθά ο σύλλογος «Φωτεινό Αστέρι», προσφέροντας τρόφιμα και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη.

Δυστυχώς όμως, ελέω οικονομικής κρίσης, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον σύλλογο είναι αποκαρδιωτική. Σύμφωνα με τον επικεφαλής, Χρήστο Σπηλιόπουλο, στην αποθήκη έχουν μείνει μόνο 6 κουτιά γάλα.

Και όλα αυτά όταν το «Φωτεινό Αστέρι» έχει να αποδώσει βοήθεια σε 380 οικογένειες, με 720 παιδιά, 40 εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

«Να μας βοηθήσει ο θεός εδώ που φτάσαμε, δεν έχω κάτι άλλο να πω», τονίζει στο PatrasTimes.gr ο κ. Σπηλιόπουλος.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μητέρας, που επισκέφθηκε πρόσφατα τον σύλλογο, προκειμένου να προμηθευτεί γάλα και πάμπερς για τα παιδιά της και η οποία έφυγε με άδεια χέρια, λόγω των ελλείψεων σε αποθέματα, φωνάζοντας με δάκρυα στα μάτια «θεέ μου πάρε μας!».

Όσοι συμπολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2611 122 497 και 6981044800, ενώ μπορούν να προσφέρουν την προσεχή Πέμπτη, στο κιόσκι του συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου, καθ’όλη τη διάρκεια τη ημέρας, αλλά και στο έτερο κιόσκι, Αμερικής και Δοϊράνης, στην περιοχή της Αγυιάς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.