Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καθολικός παπάς σνιφάρει άσπρη σκόνη σε πάρτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πάσχει από κατάθλιψη και η εκκλησία του θα τον στηρίξει.

Η βρετανική εφημερίδα Sun δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας καθολικός ιερέας, ο οποίος φαίνεται και φέρεται να σνιφάρει άσπρη σκόνη, κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι του.

Ο 37χρονος Πατέρας Stephen Crossan, «σνιφάρει μια μεγάλη γραμμή κοκαΐνη με τη βοήθεια ενός χαρτονομίσματος 10 λιρών, ενώ συζητά με έναν φίλο του στο δωμάτιο το οποίο είναι γεμάτο με κειμήλια από την εποχή των Ναζί», γράφει η εφημερίδα.

Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο, και όπως αναφέρεται, ο ιερέας αφού βάζει πρώτα ένα τσιγάρο στο τασάκι, φαίνεται να λέει «δεν πρέπει» πριν σκύψει μπροστά από το δίσκο με τη λευκή ουσία.

Ο ιερέας, λειτουργεί στην εκκλησία St. Patrick στην πόλη Μπάνμπριτζ της Βόρειας Ιρλανδίας, είχε προκαλέσει φίλους του στο σπίτι της ενορίας του. Όπως μάλιστα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας, ο παπάς νωρίτερα είχε καταναλώσει αλκοόλ, μπίρες και ουίσκι και πως σε κάποια στιγμή περιφερόταν στο σπίτι με ναζιστικό πηλήκιο και χαιρετούσε ναζιστικά.

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο 37χρονος είπε πως δεν έχει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και πως υποφέρει από κατάθλιψη. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν είναι ναζιστής, αλλά συλλέκτης ιστορικών αντικειμένων. Η εκκλησία του, ανακοίνωσε ότι θα τον στηρίξει προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματά του.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.