Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Προφυλακίστηκε η νταντά που αποκεφάλισε το κοριτσάκι στη Ρωσία - Χαμογελαστή ήταν στο δικαστήριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δήλωσε ότι ενήργησε κατ' εντολή του Αλλάχ.

Την προφυλάκιση έως τις 29 Απριλίου της γυναίκας που σκότωσε και αποκεφάλισε το νήπιο που φρόντιζε, στη Ρωσία, διέταξε σήμερα το δικαστήριο, ύστερα από αίτημα των ανακριτών. Η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών και η ίδια, η οποία φαίνεται να έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε ότι ενήργησε «κατ' εντολή του Αλλάχ».

Προφυλακίστηκε η νταντά που αποκεφάλισε το κοριτσάκι στη Ρωσία

Η γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν συνελήφθη προχθές στη Μόσχα να κρατά στη μέση του δρόμου το κεφάλι του παιδιού...

«Αυτό με διέταξε ο Αλλάχ» να κάνω, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στην ακροαματική διαδικασία. Κλεισμένη μέσα σε κλουβί, σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθείται στη Ρωσία, η Gulchekhra Bobokulova έκανε ασυνάρτητες δηλώσεις, με παράπονα και προφητικά λόγια, λίγο πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. «Ο Αλλάχ στέλνει τον δεύτερο προφήτη για να φέρει νέα της ειρήνης, καλημέρα σε όλους. Πεινάω, θα πεθάνω σε μια εβδομάδα, αυτό είναι το τέλος του κόσμου, μού απαγόρευσαν να φάω. Γεια σε όλους», είπε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της πριν χαιρετίσει τους δημοσιογράφους.

Η τροφός του γεννημένου το 2011 νηπίου περίμενε οι γονείς να φύγουν από το διαμέρισμα και στη συνέχεια, «για άγνωστο λόγο», «τραυμάτισε το παιδί στο λαιμό, χώρισε το κεφάλι από το σώμα», πριν πάει στο μετρό κρατώντας το κεφάλι, σύμφωνα με την έκθεση των ανακριτών που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Οι ερευνητές υπέβαλαν την Μπομποκούλοβα σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Δεν αποκλείεται να ενήργησε «υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών ή ναρκωτικών», εξήγησαν χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

-----------

Χαμογελαστή στο δικαστήριο η νταντά που αποκεφάλισε το παιδί που φρόντιζε

Γιατί είχε φύγει από το Ουζμπεκιστάν και ποια είναι η ιστορία της - Δείτε τις φωτογραφίες.

Την ενοχή της παραδέχθηκε η 38χρονη Gulchekhra Bobokulova, μητέρα τριών αγοριών, όταν ρωτήθηκε εάν σκότωσε κι αποκεφάλισε το παιδί που φρόντιζε. Η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον ρωσικού δικαστηρίου μετά τη σύλληψή της στους δρόμους της Μόσχας όπου περιφερόταν κρατώντας το κεφάλι της άτυχης Nastya Meshcheryakova.

Αστυνομική πηγή αποκάλυψε πως η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία κρατούσε μυστικά, ενώ μετά το διαζύγιό της ο άνδρας της την είχε «πετάξει στο δρόμο».

Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε, ενώ έμπαινε στη δικαστική αίθουσα φορώντας χειροπέδες, γιατί σκότωσε το παιδί, εκείνη απάντησε: «Ο Αλλάχ μου το ζήτησε».

Σε ερώτηση αν αποδέχεται την ενοχή της εκείνη έγνευσε θετικά ενώ κουνώντας το κεφάλι της έδειξε πως δεν λυπόταν το άτυχο κοριτσάκι.

Μέσα στο δικαστήριο χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους.

Στην πατρίδα της, το Ουζμπεκιστάν, η Bobokulova είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική και, σύμφωνα με την προαναφερθείσα αστυνομική πηγή, η κατάστασή της είχε χειροτερέψει τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή, ήταν παντρεμένη επί 12 χρόνια και μετά ο άνδρας της την πέταξε στο δρόμο και τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν σε συγγενείς.

Γνώρισε το νέο σύντροφό της πέρσι και συμφώνησε να είναι η «δεύτερη ανεπίσημη σύζυγός του» αλλά πριν από τέσσερις μήνες εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του κι εκείνη δεν τον ξαναείδε.

Οι γονείς και ο σύζυγός της κλήθηκαν να δώσουν πληροφορίες στην αστυνομία του Ουζμπεκιστάν και σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή «σοκαρίστηκαν με τον άγριο φόνο αλλά δεν εξεπλάγησαν. Ξέρουν πολύ καλά γιατί το έκανε. Όλοι εδώ γνώριζαν την Gyulchekhra, ήταν τουλάχιστον παράξενη. Είχε ψυχολογικά προβλήματα σοβαρά, όλοι το ήξεραν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να βρει δουλειά εδώ, παράξενα πράγματα της συνέβαιναν μόλις έμπαινε η άνοιξη».

Στη Ρωσία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκε αμέσως δουλειά. Δεν είχε πάρει μαζί της το ιστορικό της, δεν είχε πει σε κανέναν για τα ψυχολογικά προβλήματα που τη βασάνιζαν. «Το 2000 καταγράφηκε επισήμως ως μη έχουσα σώας τα φρένας», ανέφερε η πηγή.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.