Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σάλος με «γκανγκστερική» δολοφονία στην Κύπρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γεωργίου στην Κύπρο, έχει προκαλέσει σάλο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, από την πρώτη στιγμή διεξάγονται έρευνες και αξιολογούνται πληροφορίες.

Το θύμα ήταν γνωστό στην αστυνομία καθώς ήταν ένας εκ των τριών στόχων τριπλού φονικού που απετράπη τον περασμένο Ιούνιο από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, υπάρχουν έντονες ανησυχίες για το ξεκίνημα "βεντέτας".

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 8.45 χθες βράδυ στην περιοχή Πύλας στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Γεώργιος Γεωργίου 40 χρόνων από τη Λάρνακα είχε αποβιβαστεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο και κατευθυνόταν προς την οικία του, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν από διερχόμενο όχημα και πρόκειται για προμελετημένη ενέργεια, ενώ στη σκηνή ήταν παρών ο πατέρας του θύματος, αλλά και τρίτο, φιλικό άτομο, οι οποίοι ωστόσο δεν τραυματίστηκαν.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Λάμπρος Θεμιστοκλέους, Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και άλλα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ έγινε αυτοψία της σκηνής από τους Ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους Ν. Χαραλάμπους και Α. Παπέττα.

Ερευνώνται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή τα οποία θα αξιολογηθούν από την Αστυνομία.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.