Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Γονείς νοικιάζουν ειδικό σκύλο για να εντοπίζει ναρκωτικά στα πράγματα των παιδιών τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το λαγωνικό έχει ψάξει σε 50 σπίτια και έχει βρει μέχρι και ηρωίνη.

Όταν ο James, ένας πατέρας από το Κεντάκι των ΗΠΑ παρατήρησε ότι η 14χρονη κόρη του περνούσε άπειρες ώρες με μια νέα παρέα φίλων και ότι κάθε φορά που κλειδώνονταν στο δωμάτιό της ανέδυε μια περίεργη οσμή, άρχισε να ανησυχεί. Έγινε καχύποπτος. Ο ίδιος, άρχισε να πιστεύει ότι η κόρη του έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά δεν είχε τις κατάλληλες αποδείξεις, όπως είπε στην Courial Journal. Οπότε ο James – δεν ήθελε να αποκαλύψει το επίθετό του για να προστατέψει την κόρη του-,έκανε κάτι που αρκετοί γονείς από την περιοχή του Louisville κάνουν: κατέβαλε 99 δολάρια για να έχει έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του, με σκοπό να εντοπίσει τυχόν ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν είμαι ένας πατέρας που ψαχουλεύει στα πράγματα των παιδιών του. Θέλω η κόρη μου να μπορεί να με εμπιστευτεί, αλλά πρέπει να την προστατέψω», είπε ο James. «Ξέρω ότι τα κορίτσια μπορούν να γίνουν πονηρές και κρύβουν πράγματα σε μέρη που δεν πάει ο νους σου», προσθέτει.

Κι όμως, το τετράποδο- λαγωνικό, κατάφερε και εντόπισε ποσότητα μαριχουάνας στο τσαντάκι με τα καλλυντικά της κόρης του. Ο πατέρας εξαφάνισε τη ποσότητα, κατέστρεψε μια ειδική γυάλινη συσκευή για χρήση κάνναβης και όπως είπε το όλο περιστατικό τον έφερε κοντά με την κόρη του.

Φυσικά, αυτός που τρίβει τα χέρια του είναι ο Michael Davis, ο άντρας που ίδρυσε την εταιρεία «Last Chance K9 Service» και ο ιδιοκτήτης του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Όπως ανέφερε, ήδη έχει ψάξει σε 50 κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Louisville και πως «σε 9 από τα 10, ο σκύλος έχει εντοπίσει ναρκωτικά», λέει. «Τα πιο κοινά ναρκωτικά και ουσίες που έχει βρει το τετράποδο, είναι ηρωίνη, κοκαΐνη, μαριχουάνα, μεθαμφεταμίνες, βαρβιτουρικά…».

Η ιδέα του να βρει κανείς ηρωίνη στο δωμάτιο μιας 16χρονης, ακούγεται σοκαριστική, αλλά στην περιοχή έχει παρατηρηθεί μια ακραία αύξηση της χρήση ουσιών, με χαρακτηριστικό το 2014 να έχουν καταγραφεί 204 θάνατοι από υπερβολική δόση.

Michael Davis με τον σκύλο του




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.