Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Από τη φυλακή στο μόντελινγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο «hot κρατούμενος» ετοιμάζεται για καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες.

Έγινε γνωστός ως «καυτός κρατούμενος» λόγω της αρρενωπής όψης του και της γοητείας του, όταν η φωτογραφία από τη σύλληψή του δημοσιεύτηκε στη σελίδα του αστυνομικού τμήματος του Stockton, το 2014.

Ο εικονιζόμενος Jeremy Meeks άφησε πίσω του της φυλακής τα σίδερα- όπου βρισκόταν λόγω οπλοκατοχής- στις αρχές του μήνα και πλέον ετοιμάζεται για τα βήματά του ως μοντέλο και ηθοποιός!

Μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με τον ατζέντη Jim Jordan του White Cross Management πέρσι, ενώ ήταν ακόμα στη φυλακή.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους για την αγάπη σας, την υποστήριξη και τις προσευχές σας. Νιώθω ευγνωμοσύνη και ανυπομονησία για όλα όσα είναι μπροστά μου, είμαι έτοιμος», έγραψε ο 30χρονος στο Instagram.

«Μιλάμε με πολλά πρακτορεία, υπάρχει μια ταινία στο τραπέζι, παίζουν πολλά», δήλωσε ο Jordan.

«Είμαι σε μια θέση που θα μπορώ να φροντίζω την οικογένειά μου και να αλλάξω τη ζωή μου», είχε πει ο Meeks στο ABC News μιλώντας μέσα από φυλακή της Νεβάδα. «Ποτέ δεν πίστευα πως κανείς θα με αναγνώριζε, νιώθω ευλογημένος και ευγνώμων».

Για να είναι έτοιμος για την κάμερα όταν θα έβγαινε από τη φυλακή, ο 30χρονος έκανε καθημερινά άσκηση μέσα στη φυλακή.

«Τρώω υγιεινά, κάνω πολλές ασκήσεις, είμαι δραστήριος», είχε πει, «τον περιμένει μια θάλασσα από ευκαιρίες», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του ατζέντη του.

Αυτό που έλειπε περισσότερο στον Meek μέσα στη φυλακή ήταν η οικογένειά του.

«Σκεφτόμουν πόσο μου έλειπε η οικογένειά μου, σκεφτόμουν πολύ το γιο μου, μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου. Η οικογένειά μου με στήριξε πολύ, το ίδιο και οι φίλοι μου και οι θαυμαστές μου. Δέχομαι εκατοντάδες γράμματα κάθε μήνα, είμαι ευγνώμων για όλη αυτή τη στήριξη», είχε πει.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.