Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κεντρική Εποπτική Υπηρεσία θα παρέχει τις νέες άδειες των λιανέμπορων καπνικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνάντηση με Κουρουμπλή είχε το Συνδικάτο του κλάδου.

Την άλλη εβδομάδα και εν όψει κατάθεσης από το υπουργείο Οικονομικών νομοσχεδίου που αφορά το Μητρώο των Λιανέμπορων Καπνικών «θα πρέπει να υπάρχει Κεντρική Εποπτική Υπηρεσία που θα παρέχει τις νέες άδειες των λιανέμπορων καπνικών και αυτή δεν είναι άλλη εκτός των περιφερειαρχών».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής μετά τη συνάντηση που είχε το προεδρείο του με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκε το αίτημα του Συνδικάτου για μεταφορά από τους δήμους στην περιφέρεια, η αρμοδιότητα αδειοδότησης - εποπτείας και κατάργησης δημοπρασιών.

«Ο υπουργός συμφώνησε στο συγκεκριμένο αίτημα και έχουν αποδεχθεί το ίδιο και το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, καθώς και οι περιφερειάρχες της χώρας και θα γίνει σχετική διαβούλευση του υπουργού με όλες τις πλευρές, ώστε σύντομα να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση αυτή οι σχετικές αλλαγές» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.