Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Έξι άνθρωποι που άλλαξαν το όνομά τους για παράξενους λόγους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αγάπη για τους λύκους, τα ενοχλητικά... τηλεφωνήματα αλλά και το λάθος σε ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κάποιος να αλλάζει το επίθετό του είτε γιατί δεν του αρέσει είτε γιατί παραπέμπει σε κάτι άλλο που δεν είναι ιδιαίτερα… εύηχο! Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων που προχώρησαν σε αλλαγή ονόματος για πολύ παράξενους λόγους ή κάποιοι από αυτούς έγιναν επώνυμοι με άλλο όνομα από το πραγματικό.

Δείτε έξι από αυτές:


1. Tim Price



Ο 49χρονος Tim Price από Leicester είχε κουραστεί να τον παίρνουν τηλέφωνο για να του κάνουν διάφορες προσφορές. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του σε κάποιο που θα προφέρεται πολύ δύσκολα μόνο και μόνο για να το βλέπουν οι πωλητές και να αποφεύγουν να τον παίρνουν τηλέφωνο. Όπως λέει, το όνομα του είναι πλέον «Tim Pppppppppppppprice».

2. King Arthur Uther Pendragon



Ο John Rothwell άλλαξε το όνομά του γιατί πίστευε ότι είναι μετενσάρκωση του Βασιλιά Αρθούρου. «Είμαι το μόνο πρόσωπο στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από τη Βασίλισσα, το οποίο έχει τη δυνατότητα να φορέσει ένα στέμμα στη φωτογραφία του διαβατηρίου του» λέει ο ίδιος. Άλλαξε το όνομά του το 1986 και δηλώνει ότι ακόμη και η οικογένειά του δεν τον αποκαλεί με το όνομα γέννησής του.

3. Adam West



Ο άνθρωπος αυτός άλλαξε το όνομά του μόνο και μόνο επειδή αυτό ήταν πιο φθηνό από το να αλλάξει το εισιτήριο για μία πτήση της Ryanair! Τον Μάιο του 2015 ο 19χρονος Adam Armstrong, ένας φοιτητής από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, θέλησε να αλλάξει το όνομα σε μια κράτηση που είχε κάνει ο πατριός της κοπέλας του βάζοντας λάθος το όνομα «Adam West» και η εταιρεία ήθελε να τον χρεώσει 337 λίρες για να το αλλάξει. Αντί λοιπόν να τα δώσει, ο Adam άλλαξε το όνομά του για να πετάξει με το νέο του όνομα χωρίς καμία επιβάρυνση. Ωστόσο, ο ίδιος έπρεπε να πληρώσει περίπου 157 λίρες για να αλλάξει το διαβατήριό του, το οποίο εξακολουθεί να είναι φθηνότερη λύση!

4. Emperor Spiderman Gandalf Wolverine Skywalker Optimus Prime Goku Sonic Xavier Ryu Cloud Superman Heman Batman Thrash



Αυτό ολόκληρο είναι το νέο όνομα ενός νεαρού που απλώς ήθελε να είναι σούπερ ήρωας! Το 2013, Ο 23χρονος τότε Daniel KNox-Hewson από το Ηνωμένο Βασίλειο άλλαξε, σύμφωνα με το oddee, το όνομά του σε «Emperor Spiderman Gandalf Wolverine Skywalker Optimus Prime Goku Sonic Xavier Ryu Cloud Superman Heman Batman Thrash» μαζί με έναν φίλο του. Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε, απάντησε ότι είχε βαρεθεί το δικό του και ήθελε ένα όνομα που να αντανακλά την προσωπικότητά του.

5. Rebel Wolf



Η Tracie Koziura άλλαξε το όνομά της σε «Rebel Wolf.» Ο λόγος πίσω από την αλλαγή του επωνύμου της, ήρθε πριν από 18 μήνες και είναι απλός: «Αγαπώ τους λύκους» λέει η ίδια και προσθέτει ότι αυτό το όνομα τής ταιριάζει περισσότερο από αυτό που της δόθηκε όταν ήταν μικρή. Οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά την φωνάζουν Tracie ακόμα αλλά ξέρουν ότι αγαπά πιο πολύ το Rebel Wolf όπως και τους λύκους.

6. Ralph Lauren



Πρόκειται το όνομα του σχεδιαστή μόδας Ralph Lauren, το οποίο ήταν Ralph Lifshitz. Όταν ρωτήθηκε από την Oprah, από που προέρχεται το όνομα Lauren ο Ralph εξήγησε: «Το όνομα μου είχε μέσα τη λέξη "σκ..." και όταν ήμουν παιδί, τα άλλα παιδιά μου έκαναν πλάκα». Έτσι αποφάσισε να το αλλάξει και να το κάνει Lauren.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.