Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Παράξενοι θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτές είναι οι τραγικές ιστορίες τους.

Δυστυχώς τα τροχαία αποτελούν συχνό λόγο θανάτου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις συνδέθηκαν με ιδιαίτερα παράξενα γεγονότα.

Δείτε μερικές παράξενες ιστορίες…


1. Ο άνθρωπος που εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητό του πάνω σε μια πινακίδα αυτοκινητόδρομου



Τον Οκτώβριο του 2015 ο 20χρονος Richard Pananian οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες για να πάει στη νέα του δουλειά στο Glendale Collision Center. Ήταν τότε που ένα φορτηγό του έκλεισε το δρόμο και ανατράπηκε αλλά το πιο σοκαριστικό, σύμφωνα με το oddee, ήταν ότι το σώμα του εκτινάχθηκε σε μια πινακίδα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο σε ύψος 6 μέτρων. Ο νεαρός δεν φορούσε ζώνη και σκοτώθηκε ακαριαία.
2. Ο έμπορος ναρκωτικών που τον συνέθλιψε ο μισός τόνος μαριχουάνας που μετέφερε



Ένας Βραζιλιάνος έμπορος ναρκωτικών σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του όταν τον καταπλάκωσε ο μισός τόνος μαριχουάνας που μετέφερε στο αυτοκίνητο του. Το τροχαίο συνέβη κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία. Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει, ο έμπορος καρφώθηκε με το αυτοκίνητο σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το φορτίο να κινηθεί προς τα εμπρός και να τον πλακώσει, σκοτώνοντάς τον.
3. Η χορεύτρια που σκοτώθηκε όταν το φουλάρι της πιάστηκε στη ρόδα του αυτοκινήτου



Δεν αποτελεί με τη γνωστή έννοια του όρου τροχαίο αλλά είναι πραγματικά από τους πιο παράξενους τρόπους θανάτου, όπου εμπλέκεται αυτοκίνητο. Τον Σεπτέμβριο του 1927 η χορεύτρια Isadora Duncan ήταν επιβάτης σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, το οποίο μάθαινε να οδηγεί. Καθώς έγειρε πίσω στο κάθισμά της για να απολαύσει τη θαλασσινή αύρα, το τεράστιο και μακρύ κόκκινο φουλάρι της με κάποιο τρόπο την ώρα που φύσηξε πιάστηκε στον τροχό από την πλευρά του συνοδηγού και μόλις κινήθηκε λίγο το αυτοκίνητο την έπνιξε.
4. Ο πατέρας και ο γιος που σκοτώθηκαν σε διαφορετικά τροχαία, την ίδια μέρα, στον ίδιο αυτοκινητόδρομο



Στις 10 Νοεμβρίου του 2011 ο 48χρονος Sumil Sambhi οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο του Σαν Ντιέγκο όταν από δικό του λάθος βγήκε από την πορεία του και εξετράπη. Δεν σκοτώθηκε ακαριαία αλλά άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Βέβαια πιθανόν το ατύχημα να συνέβη λόγω του πανικού του 48χρονου καθώς νωρίτερα το πρωί ο γιος του είχε σκοτωθεί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του, εξετράπη της πορείας του, στον ίδιο ακριβώς δρόμο και ο νεαρός εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
5. Ο «Μπάτμαν» που σκοτώθηκε με το… Batmobile του



Τον Αύγουστο του 2015, ο Lenny Robinson, ένας άνδρας από το Μέριλαντ που ξόδεψε μια περιουσία στο να γίνει αληθινός «Μπάτμαν» για να φτιάχνει το κέφι άρρωστων παιδιών στα νοσοκομεία, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Την ώρα που εξέταζε ένα πρόβλημα στη μηχανή της Λαμποργκίνι του –ενός αντιγράφου του Batmobile– προκειμένου να διαπιστώσει το είδος της βλάβης, ο άνδρας παρασύρθηκε από ένα άλλο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.