Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προβλήματα θα υπάρξουν σήμερα για όσους χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που συμμετέχουν στην 24ωρη απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.


Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων οι συγκοινωνίες θα λειτουργούν ως εξής:


Λεωφορεία: Θα λειτουργούν από 09:00 έως 21:00 (Τα οχήματα θα αποσύρονται νωρίτερα για να βρίσκονται στα αμαξοστάσια τους στις 21:00)


Μετρό: Θα λειτουργεί 10:00 έως 16:00. Λόγω της 24ωρης του Προαστιακού το μετρό θα φθάνει μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα φθάνει στο αεροδρόμιο


Τραμ: Θα λειτουργεί από 09:00 έως 21:00


Τρόλεϊ: 24ωρη απεργία


Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (γραμμή 1 μετρό): 24ωρη απεργία


Προαστιακός σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία


Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και τα ταξί.


-------------

Χωρίς λεωφορεία και ταξί η Θεσσαλονίκη


Λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, η Θεσσαλονίκη θα μείνει σήμερα χωρίς αστικά λεωφορεία, θα κινούνται μόνο ελάχιστα ανά γραμμή με προσωπικό ασφαλείας, καθώς και ταξί.

Ακόμα, κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα, εμπορικά αλλά και άλλα, όπως αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος των επαγγελματιών και των βιοτεχνών.

Οι επαγγελματίες, στις 9 το πρωί έχουν προγραμματίσει διαμαρτυρία με τα αυτοκίνητά τους έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΚΘ και ΕΔΟΘ καλούν σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 έξω από το κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενώ το ΠΑΜΕ στις 10.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Βιοτέχνες, έμποροι και επαγγελματίες, θα συγκεντρωθούν στις 10.30 π.μ. στη συμβολή της Τσιμισκή με τη Βενιζέλου. Παράλληλα, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, θα συγκεντρωθούν στις 10:30 στην Καμάρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.