Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγωδία τα ξημερώματα με δύο ακόμη νεαρούς τραυματίες.

Δεν πρόλαβε να κλείσει τα 22 της χρόνια, αφού μια ημέρα πριν τα γενέθλιά της η νεαρή κοπέλα από τον Πύργο έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Βαρβάσαινας.

Το κορίτσι επέβαινε μαζί με άλλους δύο νεαρούς σε δίκυκλο «παπάκι» 125 cc με κατεύθυνση τη Βαρβάσαινα, όταν συνέβη το μοιραίο. Σοβαρά τραυματισμένοι είναι επίσης ένας 18χρονος και ένας 20χρονος.



Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα τρία νέα παιδιά και φίλοι, επέστρεφαν από τον Πύργο, με προορισμό το σπίτι του 18χρονου στη Βαρβάσαινα. Μετά τη μεγάλη κατηφόρα στην είσοδο του χωριού, ο οδηγός του δίκυκλου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του. Ο 18χρονος που φορούσε κράνος, προφανώς χτύπησε σε κάποια από τις κολόνες που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, το κράνος διαλύθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η κοπέλα που εκτιμάται πως καθόταν ακριβώς πίσω του, χτύπησε και αυτή σε κάποια κολόνα και ο θάνατός της επήλθε ακαριαία. Ο 20χρονος εκτινάχθηκε και αυτός στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το ilialive.gr.



Διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε λίγες στιγμές αργότερα πως είχε συμβεί τροχαίο στο σημείο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Τροχαία Πύργου. Τρία ασθενοφόρα μετέφεραν τα νεαρά παιδιά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 22χρονης. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα σοβαρότατα τραύματα του 18χρονου, αλλά και του επίσης τραυματισμένου 20χρονου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.