Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Το «σούπερ-μωρό» που γεννήθηκε με βάρος πάνω 6 κιλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Αυτή η απίστευτη εικόνα δείχνει ένα νεογέννητο μωρό βάρους 6 κιλών και 300 γραμμάριων προκαλώντας έκπληξη στη μαμά και τους γιατρούς μόλις ήρθε στη ζωή.

Η Ολίβια, η οποία γεννήθηκε με καισαρική τομή, έχει πάρει το παρατσούκλι το «σούπερ μωρό» από τους γιατρούς και τους οικείους και μετρά 54 εκατοστά σε ύψος λίγες ώρες μετά τη γέννησή της.

Το βάρος του μωρού είναι τρεις φορές όσο το βάρος ενός Τσιουάουα σύμφωνα με την βρετανική Mirror και αποτελεί ένα νέο ρεκόρ στην κλινική Cipolletti στη νότια Αργεντινή στην επαρχία του Rio Negro.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ολίβια είναι υπό «επιτήρηση» στην κλινική λόγω του βάρους της αλλά είναι ένα υγιές μωρό. Η μητέρα της, Maria Fernanda Basl, είναι επίσης καλά στην υγεία της και είπε ότι το μόνο που θέλει τώρα είναι φυσικά να φύγει από την κλινική με την «βαρέων-βαρών» άφιξη της και να επιστρέψει στο σπίτι της.



Παρά το γεγονός ότι η γέννηση του συγκεκριμένου μωρού αποτελεί ένα ρεκόρ στην περιοχή, ωστόσο το παγκόσμιο ρεκόρ είναι πολύ μεγαλύτερο και… μοιρασμένο σε δύο μωρά. Μια γυναίκα με ύψος 2,43 μέτρα από τον Καναδά, η Anna Haining Bates είχε γεννήσει ένα αγοράκι το οποίο ζύγιζε σχεδόν δέκα κιλά.

Το μωρό εκτός από πολύ βαρύ ήταν επίσης και πολύ ψηλό, όπως και η μαμά του, και έφτανε τα 71,12 εκατοστά. Βέβαια, το μωράκι δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μόλις 11 ώρες αργότερα. Το άλλο βρέφος που μοιράζεται το ρεκόρ θεωρείται ότι είναι το βαρύτερο μωρό που γεννήθηκε από μια μητέρα με φυσιολογικό βάρος και ύψος. Με βάρος 10 κιλά γεννήθηκε το εν λόγω μωράκι στην Ιταλία το 1955.

Δείτε το βίντεο με την μητέρα που ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της και το μεγάλο μωράκι που χαίρει άκρας υγείας:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.