Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ρεπόρτερ έχασε το μαγιό της κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο.

Η άτυχη στιγμή μιας ρεπόρτερ-παρουσιάστριας από τη Χιλή έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η δημοφιλής στη χώρα της παρουσιάστρια Bernardita Middleton ήταν στην παράκτια πόλη της Reñaca όταν οι συνάδελφοί της από το στούντιο την προκάλεσαν να τολμήσει να κάνει μια βουτιά στα περίφημα ψυχρά νερά του Ειρηνικού.

Η Bernardita, η οποία παρουσιάζει στην Χιλιανή τηλεόραση την εκπομπή «Καλημέρα» εξήγησε πώς είχε φορέσει το μπικίνι της για παν ενδεχόμενο αλλά ότι είχε συννεφιά και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα της έλεγαν να βουτήξει. «Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο μπω στο νερό και δεν είχα δέσει σφιχτά τα λουριά για να κρατήσει το μαγιό σταθερά στη θέση του» δήλωσε η νεαρή κοπέλα και πρόσθεσε «Στη συνέχεια μου είπαν να μπω στο νερό και έτσι έκανα». Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να δέχεται την «πρόκληση», να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στα παγωμένα νερά. Καθώς σηκώνεται όμως από τη βουτιά ένα κύμα... παρασύρει το πάνω μέρος από το μαγιό της το οποίο φεύγει προς τα κάτω και με αστραπιαίες κινήσεις το μαζεύει αμέσως στη θέση του.

Το περιστατικό έγινε το θέμα της ημέρας στα τοπικά μέσα αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα εξαπλώνοντας τη φήμη της παρουσιάστριας παγκοσμίως πολύ γρήγορα. Η ίδια είπε γελώντας ότι τα κύματα στην παραλία είναι πολύ «άτακτα» και αυτό συμβαίνει συχνά οπότε πρέπει να προσέχεις κάθε φορά να μαζέψεις το πάνω μέρος του μαγιό σου γρήγορα. Παρά το ατυχές γεγονός η ρεπόρτερ-παρουσιάστρια το αντιμετώπισε με χιούμορ αφού ευτυχώς δεν αποκαλύφθηκε κάποιο απόκρυφο σημείο μπροστά στην κάμερα!

Δείτε το βίντεο...








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.