Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Έμπλεξε στον έλεγχο εισιτηρίων γιατί… έχασε πολλά κιλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία της κοπέλας που... κόλλησε στο αεροδρόμιο γιατί δεν πίστευαν ότι είναι αυτή.

Η 25χρονη Keeley Farrar από το Bedford της Βρετανίας μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία μετά την απώλεια των κιλών της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει ούτε καν από τον έλεγχο των εισιτηρίων στο αεροδρόμιο.

Το περιστατικό συνέβη όταν η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στον έλεγχο των εισιτηρίων πηγαίνοντας διακοπές με τον φίλο της και της ζήτησαν το διαβατήριό της για την επιβεβαίωση. Ωστόσο η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν τόσο μεγάλη ώστε δεν την άφηναν να περάσει, νομίζοντας ότι δεν είναι αυτή.

Η Keeley αποφάσισε να ξεφορτωθεί τις μεγάλες μερίδες, τα fast food και τα λιπαρά σνακ που έτρωγε σε μια προσπάθεια να αλλάξει τη ζωή της και το πέτυχε. Η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε: «Ένιωσα σαν να ήμουν σε ένα τέλμα. Σκεφτόμουν ότι θα μείνω έτσι για πάντα. Όταν ξεκίνησα να χάνω βάρος κατάλαβα ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει».

Το 2011 μπήκε σε ένα πρόγραμμα και έχασε συνολικά 25 κιλά. Αντάλλαξε τα πατατάκια και τις σοκολάτες για σαλάτες και σπιτικά φαγητά. Και πραγματικά μεταμορφώθηκε! Όπως είπε η ίδια, δεν έκανε μια εξαντλητική δίαιτα, αλλά συνδυασμό σωστής διατροφής και άσκησης. Η μεταμόρφωσή της ήταν τόσο μεγάλη ώστε όχι μόνο δεν την αναγνώριζαν οι ελεγκτές στο αεροδρόμιο, αλλά ούτε και οι φίλοι της στις φωτογραφίες της στο Facebook. Όπως αποκάλυψε παραλίγο να μην την αφήσουν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Ντουμπάι αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτή τη μεγάλη διαφορά από τη φωτογραφία στην πραγματικότητα.

Πλέον έχει φτάσει σχεδόν στο στόχο της και σκοπός της είναι να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Η ίδια είπε επιπλέον: «Έχω μεγαλώσει με ένα τεράστιο πάθος για να είμαι υγιής και να κάνω τις σωστές επιλογές. Θέλω να δουν οι άλλοι ότι μπορεί κάποιος να φάει (σε λογικά πλαίσια) όλα εκείνα που θέλει και να έχει επίσης τα αποτελέσματα που επιθυμεί στο σώμα του».










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.