Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ο 72χρονος γιόγκι «λάστιχο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διδάσκει γιόγκα δωρεάν και βάζει «τα γυαλιά» στους μαθητές.

Θα τον ζήλευαν ακόμη και οι κατά πολύ νεότεροι του φανατικοί της γιόγκα -και όχι μόνο- και ο λόγος είναι προφανής. Αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και τίποτε περισσότερο ο 72χρονος δάσκαλος γιόγκα από την πόλη Hangzhou της ανατολικής Κίνας, Le Mingchao ή «δάσκαλος Le» όπως τον αποκαλούν οι μαθητές του δείχνει τι σημαίνει ευλυγισία!

Ο 72χρονος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές του, γίνεται ολοένα και πιο γνωστός για τις ικανότητές του και μάλιστα σε αυτή την ηλικία του και οι φωτογραφίες από τις ασκήσεις που κάνει εντυπωσιάζουν! Ο ίδιος διδάσκει γιόγκα δωρεάν τρεις φορές την εβδομάδα στην πόλη του. Ο ίδιος μιλώντας στο China News δήλωσε ότι ξεκίνησε να διδάσκει γιόγκα τον περασμένο χρόνο και τώρα έχει περίπου 20 μαθητές ως επί το πλείστον γυναίκες μέσης ηλικίας που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να διατηρήσουν το σώμα τους σε τόσο καλή φυσική κατάσταση. Τώρα σκέφτεται να το επεκτείνει και να δείξει τις τρομερές του ικανότητες σε όλη την πόλη ενώ απολαμβάνει την διασημότητα που λαμβάνει!

Δεν είναι παράξενο βέβαια στην Κίνα να είναι κάποιος γιόγκι σε αυτή την ηλικία ενώ το 2013 ο 80χρονος Tang Youyue έγινε πρωτοσέλιδο όταν έγινε ένας από τα παλαιότερους πιστοποιημένους εκπαιδευτές γιόγκα στο Πεκίνο σύμφωνα με το mashable. Οι εικόνες ομολογουμένως εντυπωσιάζουν καθώς ο 72χρονος είναι κυριολεκτικά άνθρωπος-λάστιχο και φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει! Οι φωτογραφίες του άρχισαν να διαδίδονται γρήγορα στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι που του αρέσει καθώς θέλει να διαδώσει τη γιόγκα και ότι η ηλικία δεν πρέπει να αποτελεί αποτελεί εμπόδιο για κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει και να εξασκηθεί. Σίγουρα βέβαια κάποιος που δεν έχει κάνει ποτέ γιόγκα και τον βλέπει δεν μπορεί να πιστέψει πώς τα καταφέρνει...

Δείτε τις φωτογραφίες από τον ίδιο αλλά και τον 80χρονο Tang Youyue...










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.