Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

«Χριστουγεννιάτικη» διαμαρτυρία γονέων για την έλλειψη εκπαιδευτικών στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γονείς ζητούν ακόμα έναν νηπιαγωγό ώστε να λειτουργήσει και δεύτερο ολοήμερο τμήμα.

Απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών και πρωτότυπη ήταν η παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα γονείς από το 4ο νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών στα Χανιά με αίτημα να στελεχωθεί το σχολείο με ένα ακόμα εκπαιδευτικό.

Βρέθηκαν στα γραφεία της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου και στόλισαν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια μηνύματα με το αίτημα τους. Τα στολίδια - μηνύματα που κρεμάστηκαν στο δέντρο ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Είμαστε ολοήμερο - χρειαζόμαστε άλλη μια νηπιαγωγό», «και τα προνήπια στο ολοήμερο», «φέρτε άλλη μια κυρία» και άλλα.

Το αίτημα των γονέων είναι να τοποθετηθεί ένας ακόμα νηπιαγωγός ώστε να λειτουργήσει και δεύτερο ολοήμερο τμήμα στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο και να καλυφθούν συνολικά οι ανάγκες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν εκπρόσωποι τους η τοποθέτηση ενός ακόμα εκπαιδευτικού στο συγκεκριμένο σχολείο είναι επιβεβλημένη. «Με το να μην λειτουργεί το 2ο ολοήμερο 16 οικογένειες δεν μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους μέχρι το μεσημέρι και αναγκάζονται να τα παίρνουν στις 12.30. Ακόμα όμως και τα παιδιά που πάνε στο ολοήμερο αλλάζουν 3 δασκάλες», υποστήριξε το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.