Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

H οικιακή βοηθός, με τον σύντροφό της και τον κουμπάρο έσφαξαν τον 75χρονο στη Λαμία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ένας τον ακινητοποίησε, ο δεύτερος κρατούσε το στόμα κλειστό και ο τρίτος τον μαχαίρωνε.

Εξιχνιάστηκε το άγριο φονικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στον Καραβόμυλο με θύμα ένα 75χρονο, που είχε βρεθεί άγρια μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του.

Τελικά ο άτυχος παππούς είχε ανοίξει μόνος του την πόρτα στους δολοφόνους του, αφού ανάμεσά τους ήταν και η Λαμιώτισσα οικιακή βοηθός που τον πρόσεχε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από την έρευνα που έκαναν κατάφεραν να εξιχνιάσουν το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο.

Δράστες είναι η 31χρονη οικιακή βοηθός από τη Λαμία, ο 42χρονος σύντροφός της και ο επίσης 42χρονος φίλος τους και κουμπάρος.

Οι τρεις δολοφόνοι πήγαν αργά το βράδυ στο σπίτι του παππού. Η 31χρονη χτύπησε την πόρτα και ο 75χρονος άνοιξε αφού αναγνώρισε την φωνή της.

Μαζί όμως με την οικιακή βοηθό μπήκαν και οι δυο άντρες. Όπως γράφει το Lamiareport.gr, ο παππούς ο οποίος ήταν και σε ανάρρωση από σοβαρό τροχαίο δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο ένας τον ακινητοποίησε, ο δεύτερος κρατούσε το στόμα κλειστό και ο τρίτος τον μαχαίρωνε.

Η γυναίκα και ο φίλος της οικογενείας σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει. Ο σύντροφός της όμως αρνείται τα πάντα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πόσα χρήματα πήραν από το σπίτι του άτυχου παππού, αν και οι ίδιοι κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ.

Η 31χρονη δεν ήταν παντρεμένη με τον 42χρονο, απλά συζούσαν για χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί και τρία παιδιά, τα οποία είναι 3, 5 και 2 ετών περίπου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 31χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Στην αρχή η 31χρονη Λαμιώτισσα προσπάθησε να τα πάρει όλα πάνω της, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ήταν μαζί και οι δυο άντρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το άγριο φονικό θα δώσει το μεσημέρι η αστυνομία στην επίσημη παρουσίαση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.